Excel: Vízszintesen hogyan lehet gyorsan kitölteni a sort úgy, mint függőlegesen (a cella jobb alsó sarkában lévő +-re kétszer kattintva)?
Mondjuk feliratozva van vízszintesen, hogy: 1. 2. 3. 4. ... 28.
és logikus adatot szeretnék bevinni pl. mindig az előző kettő szám értékét adja össze. (Az első két adat be van írva.)
2003-as excel-ben az én gépemen nem.
Igaz, hogy ideje leváltani, de ezt félretéve nem értem, hogy miért nem működik vízszintesen.
Dupla klikk helyett húzd azt a sarkot.
(O365-tel próbáltam, ami kb a 2019esnek felel meg, de ez sztem már 2003.ban is így volt)
Ha van mondjuk 28 vagy ahelyett mondjuk 70 adatod, akkor egyáltalán nem jó megoldás. Rákattintasz, úgy tartod és viszed-viszed-viszed, majd túlszaladtál, akkor vissza-vissza-vissza és megint túlszaladtál.
Azért néhány funkcióval többet tartalmaznak az újak, de azoknak pedig a menüjük nem tetszik.
Van xlxs-->xls és fordítva konverter, de még nem próbáltam. Nem tudom, hogy mindent át tud-e vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!