Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » GTA 5 online küldetések...

GTA 5 online küldetések vállalása, de hogyan?

Figyelt kérdés

4 év után ismét vissza telepítettem a GTA5-t, és haverommal szerettünk volna heisteket csinálni, hogy legyen pénzünk meg XP-nk... na igen, de egy nap alatt sikerült 3-at megcsinálni mert totálisan nem értjük, hogy hol, és hogyan kell ilyen heisteket vállalni. Telón is próbálkoztunk.

Ketten szeretnénk csinálni a küldetéseket.

Valaki letudná írni, hogy hol, és hogyan lehet heist küldetéseket vállalni?

mert nekünk 1 nap szenvedés után se sikerült, csak hármat, és a google sem sokat segített.

Köszi.

2021. febr. 24. 09:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha csak ketten akartok és heistet, akkor csak az első heist kétszemélyes, illetve a cayo perico heist! A többit csak 4 fővel lehet megcsinálni.

A fleecha heisthez kell egy lakás, onnan tudod indítani.

A cayo perico-hoz kell egy tengeralattjáró. Aztán megcsináljátok a heist prepeket és mehet is a móka 1,5 óra alatt minimum 1 milliót kereshettek ketten!

A tengeralattjáról 2,2 millió. Ha nincs ennyitek, akkor csináljatok contract missionokat, vagy vip küldetéseket.

2021. febr. 24. 09:47
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Esetleg lehet olyan küldetést is csinálni ami nem heist, de mégis kapunk érte xp-t meg pénzt?

Totál nem látom át a gta 5 online feladatokat, és mivel telóra is jönnek folyton a feladatok, nem tudom hogy mit lehet friend-el, és mit nem :D

2021. febr. 24. 09:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Persze, amiket írtam a contact mission-ok, pl Gerald. Megkeresitek a térképen, odamentek, aztán indítjátok. Azt hiszem működik invite onlyban is. Elég könnyűek, és jön belőlük pénz és XP.
2021. febr. 24. 10:03
 4/11 A kérdező kommentje:

Szuper :)

Ami még nem tiszta, hogy amikor egy küldetést akarunk csinálni akkor mindig tölt a játék amivel nincs is baj, de valamikor szétdobál az invite-ból, és állandóan meg kell egymást hívnunk, hogy "teambe" legyünk.

Illetve hogy mindig csak egyikünknek kezd el tölteni, ez így normális vagy mi vagyunk bénák?

Home gomb megnyomása után kell meghívni a barátot, azt jól tudom?

2021. febr. 24. 10:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez így működik. Az egyikőtök a host, aki "kezdeményezi" a játékot, a másik meg csatlakozik hozzá. Sok esetben, ha nem csak ketten vagytok, akkor randomok is! Ezért érdemes mondjuk azt csinálni, hogy pl Te elindítot a GTA Online-t, majd amikor betöltött,nyomsz egy ctrl-alt-del-t. Feladatkezelőt megnyitod. Teljesítmény. Erőforrás figyelő megnyitása. Ott látod majd a GTA V exe-t. Nyomsz rá egy jobb klikket és folyamat szüneteltetése, vagy ilyesmi. Kiválasztod. Vársz 4-5 másodpercet (nem többet, mert kidob a játék), majd jobb klikk - folyamat folytatása! Bezárod, vissza a játékot az tálcáról és hopp már csak egyedül vagy a nyilvános lobbiban, azt látod, hogy akik ott voltak, azok "left"-eltek. Ez azért van, mert a netkapcsolatodat gyengében érzi így a program és kidob másokat az adott lobbyból! Így egyedül maradsz egy nyilvános lobby-ban, a barátod viszont TUD hozzád csatlakozni! jön és csak ketten vagytok, így nem fognak megölni mindenféle idióták,akik csak arra mennek rá! Nyugodtan tudjátok csinálni a dolgotokat, plusz nem csatlakoznak idegenek a jobjaitokhoz. legális dolog, szóval ez nem hack, vagy valami, egyszerűen csak kihasználod, hogy a gyenge net miatt egyedül maradsz. :D Public private lobby-nak hívják a külföldi fórumokon, sokan használják, ha eladni akarnak valamit a businessükből és nem akarják, hogy megöljék őket.
2021. febr. 24. 10:14
 6/11 A kérdező kommentje:

Micsoda life hack :D Köszönöm szépen a segítséget, ki fogjuk próbálni :D

Az lenne az idióta kérdésem még, hogy ha én vagyok a host, de ugye én eltünök mert elkezd tölteni a játék, akkor haverom hogy/hol tud csatlakozni hozzám? :D

2021. febr. 24. 10:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Most ezt nem értem... mit tölt a játék? A jobot? Az alap az, hogy mindkettőtöknél menjen a GTA V. ekkor látjátok egymást, hogy online vagytok. Az egyikőtök - vagy megcsinálja, vagy nem - a fenti "hack"et, vagy invite only-ban indítjátok alapból a játékot. Aztán eldöntitek, hogy melyikőtök csatlakozzon a másik lobbyjához (nyilván aki csinálta a privat public lobby-t ahhoz csatlakozik a másik. Aztán egyikőtök elmegy, mondjuk a gerard job indítához. Ott elindítja a jobot, majd a másikótok csatlakozik hozzá, vagy meghívja az, aki indította. A folyamat automatikus. Lesz majd olyan opció, hogy invite friend vagy hasonló, de úgyis látni fogjátok, nem bonyolult, én totál noob voltam mikor kezdtem és rájöttem, Ti gondolom nálam jobban benne vagytok a játékok világában, szóval menni fog (Én 43 évesen kezdtem :P )
2021. febr. 24. 10:43
 8/11 anonim ***** válasza:
JA, még annyi, ha ilyen contact jobokat csináltok, akkor ha hamarabb végeztek, várjatok kicsit! időarányosan adja a pénzt - kicsit szívatás, de ez van - tehát minél tovább tart a dolog, annál több a pénz. Max 15 perc, akkor fizet legtöbbet. Tehát ha befejezitek 3 perc alatt, akkor is várjatok egy kicsit, mielőtt a végső pontra mentek, mert akkor nagyon kevés lesz a pénz. Jelenleg minden contact mission/job 2x-esen fizet ezen a héten, csütörtök 10:30-ig (akkor van a forduló, minden hétre más akció van a játékban, érdemes figyelni - weekly updte-nek hívják)
2021. febr. 24. 10:47
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségedet :D megfogjuk próbálni, de így már sikerülnie kell.

Nehogy azt hidd... látod a 27 és a 30 éves embereknek nem sikerült elindítani egy online küldetést :DDD

2021. febr. 24. 10:50
 10/11 A kérdező kommentje:
Na ezt jó tudni. Akkor várunk majd vele. Havernak már van lakása parkolóval, nekem meg még csak egy rozzant garázsom :DD
2021. febr. 24. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!