GTA 5 online küldetések vállalása, de hogyan?
4 év után ismét vissza telepítettem a GTA5-t, és haverommal szerettünk volna heisteket csinálni, hogy legyen pénzünk meg XP-nk... na igen, de egy nap alatt sikerült 3-at megcsinálni mert totálisan nem értjük, hogy hol, és hogyan kell ilyen heisteket vállalni. Telón is próbálkoztunk.
Ketten szeretnénk csinálni a küldetéseket.
Valaki letudná írni, hogy hol, és hogyan lehet heist küldetéseket vállalni?
mert nekünk 1 nap szenvedés után se sikerült, csak hármat, és a google sem sokat segített.
Köszi.
Ha csak ketten akartok és heistet, akkor csak az első heist kétszemélyes, illetve a cayo perico heist! A többit csak 4 fővel lehet megcsinálni.
A fleecha heisthez kell egy lakás, onnan tudod indítani.
A cayo perico-hoz kell egy tengeralattjáró. Aztán megcsináljátok a heist prepeket és mehet is a móka 1,5 óra alatt minimum 1 milliót kereshettek ketten!
A tengeralattjáról 2,2 millió. Ha nincs ennyitek, akkor csináljatok contract missionokat, vagy vip küldetéseket.
Köszönöm a választ.
Esetleg lehet olyan küldetést is csinálni ami nem heist, de mégis kapunk érte xp-t meg pénzt?
Totál nem látom át a gta 5 online feladatokat, és mivel telóra is jönnek folyton a feladatok, nem tudom hogy mit lehet friend-el, és mit nem :D
Szuper :)
Ami még nem tiszta, hogy amikor egy küldetést akarunk csinálni akkor mindig tölt a játék amivel nincs is baj, de valamikor szétdobál az invite-ból, és állandóan meg kell egymást hívnunk, hogy "teambe" legyünk.
Illetve hogy mindig csak egyikünknek kezd el tölteni, ez így normális vagy mi vagyunk bénák?
Home gomb megnyomása után kell meghívni a barátot, azt jól tudom?
Micsoda life hack :D Köszönöm szépen a segítséget, ki fogjuk próbálni :D
Az lenne az idióta kérdésem még, hogy ha én vagyok a host, de ugye én eltünök mert elkezd tölteni a játék, akkor haverom hogy/hol tud csatlakozni hozzám? :D
Köszönöm a segítségedet :D megfogjuk próbálni, de így már sikerülnie kell.
Nehogy azt hidd... látod a 27 és a 30 éves embereknek nem sikerült elindítani egy online küldetést :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!