Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Online oktatás rögzítése? Hogyan?

Avarage Joe kérdése:

Online oktatás rögzítése? Hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan gondban vagyok, hogy online oktatásban (aranykalászos gazda) veszek részt. Az órát zoomon tartják. Sajnos munka miatt nem tudok részt venni minden órán. Azt találtam ki, hogy testvérem bejelentkezne nekem, és valahogy rögzítené az előadást. Az nem működik, hogy a tanár rögzíti zoomon belül, mert akkor neki is kell újra lejátszania. Próbáltam vlc-vel, de valamiért hangot nem rögzített.

Ismer vki erre vmi programot? Köszönöm!

2021. febr. 23. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

"Az nem működik, hogy a tanár rögzíti zoomon belül"

Mert olyan nehéz elkérni utólag, ahelyett, hogy félmegoldásokkal bénáznátok, igaz?

2021. febr. 23. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
OBS
2021. febr. 23. 21:42
 3/9 A kérdező kommentje:
1es: nem tudja hova feltölteni elmondása szerint. Nem a mai kor embere, nincs otthon a témában.
2021. febr. 23. 22:04
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
És ugye megmutatni neki hogy kell, az már nem járja, mert azzal a ti időtök is menne, és véletlenül fel tudná rakni a tananyagot is rendesen az előadó...
2021. febr. 23. 22:06
 5/9 A kérdező kommentje:
És Debrecenből azért menjek Pestre, hogy ezt megmutassam?
2021. febr. 23. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Jézus ereje...
2021. febr. 23. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Obs ahogy már mondták
2021. febr. 23. 23:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Screen Recorder, vagy ha Windows 10 van a gépen, akkor eleve van beépített videó felvevő, ha elég erős a gép, akkor a hangnak is jónak kell lennie:)

Win+G a kombináció, ha jól rémlik.

2021. febr. 24. 00:50
 9/9 elistvan ***** válasza:
Camtasia studio. Ki lehet próbálni a hang rész beállításait is és egy tesztet csinálsz mondjuk egy bármilyen youtube képernyő felvétellel még az óra előtt.
2021. febr. 24. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!