Hogyan tudok Photoshop rajzolásnál úgy rétegezni, hogy utána a ,,vázlat réteget" teljesen eltudjam tűntetni? Bővebben lent!
Eddig világ életemben Paint Tool SAI-t használtam és ott sokkal egyszerűbb volt a rétegezés majd azok eltűntetése, viszont most rávettem magam hogy elkezdjek PS-ben is rajzolni, de meggyűlt a bajom az ún. layerekkel, mivel megcsinálom az alap vázlatot, majd fölé egy másik layert, elkezdem jobban kidolgozni a rajzot, majd amikor már a legelső layerre nincsen szükségem, nem tudom sehogy sem eltűnteni. Videót ezzel kapcsolatosan nem igazán találtam, valaki tud esetleg ajánlani ilyet, vagy elmagyarázni hogyan működik lényegében ez az egész? NAGYON kezdő vagyok még, de szeretném megtanulni. :)
(Bocsánat, ha a magyarázatban rosszul vagy nem szakszerűen fejeztem ki magam, vagy ha valami tényleg nagyon egyértelmű dologról van szó, NEKEM nem az, mert mint említettem nagyon kezdő vagyok.)
Azért, mert az az alap réteg. Ne azon kezdj el rajzolni.
Ha nagyon el akarod tüntetni, csak radírozd ki rajta a vonalakat, vagy tegyél fölé egy réteget, és vödörrel fehérítsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!