Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » "Nincs hangkimeneti eszköz...

"Nincs hangkimeneti eszköz telepítve" (TÖBBI LENT) ?Illesztőprogram sem működik?

Figyelt kérdés

Abba a problémába ütköztem, hogy amióta beraktam a Geforce GT 730 Videókártyámat és csatlakoztattam a VGA-hoz a Monitor csatlakozóját, nincsen hang a gépen, próbáltam Illesztőprogramot telepíteni, semmi. Megnéztem kifejezetten erre a videókártyára való illesztőprogramot is, de az installolásnál azt írja nem kompatibilis a Windows ezen verziójával (Win10 -64bit). Többször leellenőriztem, és win10 64-biteset töltöttem le. Próbáltam a RealTek drivereket is, de akárhányszor próbálom letölteni átdob egy másik lapra mintha letöltöttem volna és köszönik meg blabla, de semmi, nem tölt le semmi. A BIOS-ba is beléptem hátha ott lett valami (Így olvastam pár fórumon, hogy egyesek ez volt a probléma), de itt nem találtam semmit aminek köze lenne az AUDIO-hoz. Nem tudom mit kellene tennem. Esetleg van aki ezt érti?

Ui.: A hangszóró ikon jobb alsó sarkában egy kis piros X van, de ez gondolom leesett. :P

2021. febr. 19. 10:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem a videókártya ad hangot, hanem a hangkártya. Annak a driverét kell feltenned.
2021. febr. 19. 11:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt tettem, a videókártyához kell telepíteni külön hangillesztőkártyát, és azt megpróbáltam külön a videókártyalót telepíteni.ához v
2021. febr. 19. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!