Miért nem megy a Google kereső és a Youtube Firefoxon?
Kb. decemberben kezdődött. Átnézettem mindenféle vírusirtóval, semmi. Aztán rájöttem, hogy ha egy régebbi Firefoxot telepítek az újra, akkor minden jó. Le volt tiltva a frissítés, de most valami miatt frissült, és ez a kettő megint nem megy. Csak most már a régebbi verzió telepítését nem engedi, adatvesztés lehetőségére hivatkozva.
Ha guglizni próbálok, vagy a Youtube-ot megnyitni, akkor ilyen üzenetet kapok:
Semmi oldalt nem találtam ezeken kívül, ami nem menne. A Gmail is jó.
Asztali gép, Win10, Defender.
Törölted teljesen ? a mappából is?
Vagy marad az opera
Más böngészőben (pl. Edge) működnek ezek a weboldalak?
A hibaüzenetnél, alul a Speciális gombra klikkelve milyen hibakódot ír?
1.
Dátum/idő nincs elállítva?
2.
Az adott weboldal sütijeit és mentett adatait törölném:
Firefox > Beállítások > Adatvédelem és biztonság > görgess le a Sütik és oldaladatok részig > Adatok kezelése > keresőmezőbe: youtube > alul Összes látható eltávolítása. (google-re is lehet ilyet, de a gmail-re utána be kell jelentkezni)
3.
Esetleg kipróbálnám új profillal:
- Firefox bezár
- Start menü > egyből írd: %appdata% > ENTER billentyű
- megjelenő ablakban a MOZILLA nevű mappát nevezd át pl. MOZILLA_MENTES-re
- indítsd a Firefox-ot (teljesen alap beállításokkal indul), és próbáld ki az említett weboldalakat
- ha így jó, akkor a régi profilban keveredett meg valami.
(át lehet menteni a régi profilból, ami kell - könyvjelzőket, jelszavakat, használt kiegészítők listáját stb.)
Visszaállás a korábbi profilra:
- Firefox bezárása
- MOZILLA_MENTES mappa átnevezése MOZILLA-ra.
Köszönöm a válaszokat.
Végül az lett, hogy olvastam valahol, hogy a vírusirtó (ott: NOD) volt túl lelkes ilyen esetben, úgyhogy feltelepítettem az Avastot. Egy újraindítást követően megszűntek a gondok.
Viszont amikor felmerült a probléma, akkor a próbálkozások közben kihagytam azt a teljesen evidens dolgot, hogy újraindítottam volna a gépet. Csak a Firefoxot indítgattam.
Különben nem töröltem, hanem csak rátelepítettem a régebbi és utána az új verziókat, kétféle régebbi verzióval.
Más böngészővel nem volt gond, csak ezzel.
A sütiket már előbb töröltem egy általános takarítás keretében, de most kipróbáltam a leírt módon is ismét, viszont az nem hozta helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!