Létezik olyan program, amivel a . Jar kiterjesztésű fájlokat át tudom konvertálni . Prc-be?
Most mi van?
A .jar egy futtatható java program. A .prc meg egy ebook.
Nem ígérek semmit, de ha megmondod, hogy honnan szedted, vagy felraksz egyet valahova, akkor ránézek.
Én most nem találtam egyet sem, amivel vacakolhatnék.
Kedves Alastor22,
Feltettem egy könyvet netre, csatolom a linket is:
Előre is köszönöm a segítséget.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kedves carbohydrate,
Megnéztem az általad küldött linket, de nem talátam olyan programot, amely nekem is jó lenne. Mindenesetre köszönöm a segítséget.
Első vagyok.
Szégyen de nem tudtam, hogy a java-s ebook-oknak is jar a kiterjesztése.
Utánanéztem egy kicsit, ahogy néztem a konvertálás nem olyan egyszerű dolog. Viszont a jar file-t nevezd át zip kiterjesztésűre, ezután nyisd meg egy tömörítő programmal (pl. Winrar), majd ebben találsz ilyen fájlokat: 0.0, 0.1,...0.4. Ezek tartalmazzák a szöveget. Ha ezeket megnyitod jegyzettömbbel majd átmásolod Wordbe, akkor szépen formázottan megjeleníti. Gondolom így is megfelelő.
Megcsináltam az általad feltöltött könyvvel.:
Ezt megtudod csinálni minden jar-ral, esetleg annyi, hogy a szöveg fájlokat nem biztos, hogy mindig ugyanúgy hívják, ezeket meg kell keresni.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kedves 23:59-es,
Nagyon köszönöm a segítséget, nem gonoldtam volna, hogy ezt így is meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!