Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Játékra mekkora DPI-os egér...

Játékra mekkora DPI-os egér az ideális? Illetve ,hogy tudnám le mérni a mostani egerem dpi méretét?

Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen egered van? Rá kellene legyen írva a dobozra, amiben vetted.

Ideális DPI nincs...

Mire kell? Egy FPS lövöldözős játékra minél kisebb...

Egy stratégiaira meg mindegy kb, mert nem befolyásolja a játékélményt

(Gondolok itt a HOMM3-ra pl)

Szóval több ingóval többet tud mondani az ember

2021. febr. 10. 00:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Kaptam egy trust wireless egeret szóval nincs meg a doboza de dpi állitó gomb van rajta és magasnak tünik valahogy csak le lehet mérni.

Fps játékra gondolok

2021. febr. 10. 01:07
 3/4 anonim ***** válasza:

A DPI (Dot per Inch)

képpont/inch

képpont/2.54cm

Ha van türelmed akkor megméred mennyit megy az alsó vagy felső szegély mentén a mutató (keppontonkent) és pont 2.54centit viszed oldalra, de persze ez egy otthoni háztartásban nehezen megoldható.

Én olyan 1700 és 3000 között tippelek

Ha magasnak tűnik vedd lejjebb a gombbal, azért van.

De amúgy Windows rendszerbeallitasoknal is van eger gyorsaság beallitasara lehetőség

2021. febr. 10. 01:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Az újabb, "gamerebb" egerek olyan 8-16k dpi közöttit is tudnak, de sztem a 800dpi a legideálisabb az fps játékokra. Ha meg nem jo ez neked, akkor jatekon belul allitasz rajta.
2021. febr. 10. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!