Adott egy új gép, win10 64bit, na már most, nekem volt egy kártyám "nvidia geforce 750TI" amit bele paszintottam majd fellöktem az illesztőprogramot minden oké volt, telepítettem volna az origin-t és kidobta hogy ilyen olyan DLL hiányzik,többit lent?
Figyelt kérdés
mivel friss gép, friss win10 nem akartam egyből dll-fájlokat leszedni beillesztgetni stb ezért szétnéztem a neten és lehetséges megoldásként írták hogy lehet csak az illesztőprogramot kellene újra tenni, sebaj megtörtént és ugyan azokat a DLL-file-okat hiányolta, na már most be léptem az eszközkezelőbe és ott a kártyára kattintva rá mentem az illesztőprogramok/keresése/frissítése gomba, ott kapott a gép egy kékhalált és azóta nem is akar elindulni..wtf??? Mit lehet a gond??2021. febr. 9. 14:40
1/3 anonim válasza:
Csökkentett módban DDU-val törölj minden (Nvidia-AMD-Intel) GPU drivert, majd telepítsd fel az illesztőt megint.
2/3 anonim válasza:
Az elektronika nem az erősségem, de nem lehet hogy a driver hibás volt, valamit elcseszett és a kártya kinyírta a gépet?
3/3 anonim válasza:
#2 szoftverből erre szándékosan sem vagy képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!