Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok PowerPoint-ból...

Hogyan tudok PowerPoint-ból videóként exportálni?

Figyelt kérdés

Olyan problémám van, hogy nem tudom a prezentációt videó formátumba menteni, mert mindenhol ki van szürkítve a gomb, és a mentés másként menüben sem jelenik meg semmilyen videó formátum.

PowerPoint 2016-ról van szó.

Így néz ki a gomb a rögzítés fülnél:

[link]

Így néz ki a fájl fülnél, az exportálás menüben:

[link]

És ezek a fájlformátumok, amikbe menteni lehet:

[link]

Régen ugyanez a verzió volt rajta, akkor tudtam menteni videoformátumba, de újra kellett telepíteni a gépet, és azóta ez a probléma.

Az operációs rendszer:

Windows 10 Home N

A Windows, és a PowerPoint is aktiválva van.

2021. febr. 9. 13:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Még mindig a #5 válaszban említett Media Features pack letöltését és telepítését írják a megoldásnak mindenhol. :(

[link]

"Some versions of Windows do not include Windows Media Player and other Windows media components that PowerPoint needs in order to save presentations as videos."

2021. okt. 18. 20:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, de a Media Feature Pack már telepítve van, és azzal sem működik.
2021. okt. 18. 20:25
 13/17 anonim ***** válasza:
A Windows Media Player működik rendesen?
2021. okt. 18. 20:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, a Windows Media Player az rendesen működik, egyedül a PowerPoint-tal van a probléma valamiért.
2021. okt. 18. 20:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Most találtam ezt [link] a posztot, ugyanaz a probléma, mint nálad: telepített MFP mellett is szürke volt a powerpoint export to video lehetőség. Az elfogadott hozzászólásban van egy link a frissített MFP-hez, eltávolítás és újratelepítési instrukciókkal. A kérdezőnek ez oldotta meg a problémáját. Egy próbát megér.
2021. okt. 18. 20:46
 16/17 A kérdező kommentje:

#15 Sajnos ez sem oldotta meg a problémát, viszont tönkrement a merevlemezem, így újra kellett telepíteni a gépet. Ugyanaz a Windows 10 van rajta, feltelepítettem a powerpoint 2019-et, és most jól működik. Nem tudom mi lehetett a gond, de az újratelepítés (vagy esetleg az új ssd) megoldotta a problémát.

Köszönöm szépen mindenkinek, aki segíteni akart!

2021. okt. 20. 16:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Minden jó, ha jó a vége. :)
2021. okt. 20. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!