Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fájlkeresés mappákban. Meg...

Fájlkeresés mappákban. Meg lehet oldani?

Figyelt kérdés
Van egy több mappából álló adathalmazom. Mappának a mappájának a mappájának a mappájában vannak fájlok és ebből sok. Pdf és doc. Nem csak az érdekel, hogy decemberben hány új fájl keletkezett, de azt is tudnom kéne, hogy hány x típusú fájl született. Ez viszont nincs a nevükben, csak úgy van, hogy X típusúak egy mappában vannak, tehát a mappa neve jelöli, hogy miről van szó. Például van egy üzlet. A rendszerben látom az összes megrendelőt, azokon belül látom az összes terméket, amiket az adott megrendelő rendelt, és azon belül vannak a hozzájuk tartozó fájlok, de a fájl neve nem tartalmazza a termék nevét, viszont tudni akarom, hogy x terméhez hány új fájl készült összesen a rendszerben.

2021. febr. 4. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem értem pontosan, de ha rákeresel egy szóra, megjelennek speciális keresési beállítások, jobb ötletem nincs.
2021. febr. 5. 06:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ez nekem is eszembe jutott, de sajnos nincs semmilyen olyan szó, amelyik mindegyikben ott lenne. Szerintem erre max programot lehetne írni vagy nem tudom. Eddig nem találtam rá egyszerű megoldást.
2021. febr. 5. 08:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!