Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Madden NFL 20 játék PC-s...

Madden NFL 20 játék PC-s verziójában tudok valahogy meccs közben is menteni?

Figyelt kérdés

Eddig csak a 2008-assal játszottam, ott Esc-kel bármikor kidobja a menüt meccs közben és menthetem az aktuális állást, és később ezt vissza is tölthetem és onnan folytatom a meccset, ahol előtte abbahagytam. Ebben az új verzióban sehol nem találtam ilyet. Rengeteg külföldi cikket és fórumot átnyálaztam már, az ott leírtakat mind kipróbáltam, de semmi nem működik. Vagy automatikus mentés van a meccs végén, vagy az, hogy meccs közben kilépek addig a menüig, ahol az edző sétál az íróasztalánál, ott létre tudok hozni mentési fájlt, de ha visszatöltöm, nem folytatódik a soron következő meccs, hanem ugyanazt újból elölről kezdhetem. Na most, ezt szeretném kiküszöbölni és elérni, hogy meccs közben bármikor tudjak menteni, de nem tudom, lehet-e. Remélem, csak én vagyok a béna. :-)

Köszi előre is!

2021. jan. 29. 20:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!