Nem tudom letölteni a directx-et az online telepítővel, azt írja angolul hogy ellenőrizzem a netkapcsolatot, ennek lehet oka az hogy nincs aktiválva a Windows?
Tegnap vettem új notebook ( Asus Vivobook X512DA-BQ931 ) és majd február elején tudok venni hozzá Windowst.
Offline telepítőt csak nagyon régit találtam, a microsoft oldaláról valamiért nem tudom letölteni. Pedig már letöröltem a vírusirtót is ( Eset Internet Security ) de így sem működik.
Egészen pontosan azt írja ki hogy: Setup could not download file. Please retry later or check network connection.
De a játékok meg kérik, mindnek hiányzik valami, az egyiknek valami d3 akármi dll file.
Előző notebookon simán tudtam frissíteni a websetupos telepítővel.
Akkor ott szerintem driver gondok lesznek inkább, kezdésnek azt frissítsd. Illetve ahogy látom, csak integrált GPU van benne, amivel játékoknál nem sokra mész.
Amúgy a játékok telepítési mappájában mindig ott vannak a szükséges komponensek telepítői (Support, vagy Redist, vagy valami ilyen mappában) illetve első indításnál is ellenőrzi magának az adott kliens hogy minden megvan-e és telepíti ha nincs.
"Offline telepítőt csak nagyon régit találtam"
Pedig ennál újabb nem is lesz, ezt kell telepíteni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!