Létezik olyan program amivel be tudok lépni PC-n keresztül a telefonomba?
Ha csatlakoztatom a mobilt a gépre, a telefonon egy felbukkanó üzenetnél kell kiválasztani az adatmásolás engedélyezését, de mivel a mobil kijelzője használhatatlan így ezt nem tudom megtenni, a gép meg nem látja a mobilt, csak tölti USB-n keresztül.
Hogyan tudom megoldani így az adatok lementését?
Néztem több programot, de mindegyiknél a mobilon is be kell állítani pár dolgot (fuck logic)...
Azt, hogy elvileg ezeknek a progiknak úgy kellett vonla működniük, hogy a telefonon ne kelljen állítani semmit. De egyik sem ilyen...
És mint írtam a kijelző használhatatlan, csak villódzik és szét van törve az egész. Amúgy a mobil működik, csak a kijelző nem ragál szinte semmire.
Miért, szerinted biztonságtechnikailag mennyire lenne értelme annak, hogy ellopják/megtalálják a mobilod, és mindennemű zárfeloldás nélkül hozzáférhetnek minden adatodhoz, ami a mobilod van?! Na ugye..
Kell egy kijelző neki addig, amíg megcsinálod az adatmentést, vagy ugyanezt elmondod szervizesnek, és megoldja.
Ha létezne olyan program, amivel úgy lehetne belépni a telóra hogy azon semmit sem kell beállítani vagy telepíteni, akkor már nem létezne :)
Mert ez egy orbitális biztonsági lyuk lenne.
Szerintem vidd el szervizbe a telót.
Redmi Note 7
A telefon, de tök mindegy, látom itt csak baszogatni tudják az embert, pedig csak egy rohadt kérdést tettem fel...
Annyi is elég lett volna, hogy "nem lehet ezt megcsinálni" és téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!