Windows xp miért írja azt, hogy nincs bluetooth a gépben, vagy nincs bekapcsolva?
Letöltöttem a bluetooth driverét, de a telepítés végén a fentieket írta, és kérdezte, hogyfolytatom-e mindenképp a telepítést. Egy embedded kliens laptopról van szó, igazábóp már rég óta nem volt használva. Most autódiagnosztikára kellene, de szükségem lenne a bluetoothra.
Spec:
2GB 667Mhz RAM
Intel celeron m423
Windows XP professional SP3
A WIFI driverét is magyon mehezen tudtam leszedni, de az már megy. Biztos, hogy tudja a bluetooth-ot, mert benne van a specifikációjában.
Pontosan milyen (gyártó, típus?) laptopról van szó?
Nem lehet, hogy fizikailag lehet életre kelteni a Bluetooth-modult (oldalán, elején, tetején, vagy billentyűkombinációval kapcsolva)?
Hp compaq 6720t
Már olvasgattam erről a laptopról más kérdésekben is, de a bluetoothról nem volt szó. Igazából nem us ismerem annyira, a főnököm hozzámvágta, hogy használjam ezt, majd jövőhónapban kapok egy rendeset.
Itt írta a bluetoohot.
De aklor megnézem aida64-gyel.
Ha viszont nincs benne Bluetooth, tudsz ilyet venni hozzá:
Viszont lehet, hogy célszerű lenne valami korszerűbb operációs rendszert rátenni, pl. valami Linuxot. XP-s gépet én már nem engednék fel a netre. Persze ez attól függ, mivel kompatibilis az autódiagnosztikai program, amit futtatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!