PCI USB Driver-t hogyan tudok ehez szeretni lenovo m5800 ?
Sziasztok! :)
Tehát nagy segítségre lenne szükségem, még pedig erről lenne szó!
lenovo m5800 fekvő házas.. nem egy mai darab a gép sajnos :/
Nekem rádió programozáshoz kellene igazából, de valamiért a rib box ot nem ismeri fel azaz hiányolja... nincs rajta az USB vagy soros illesztő program...
Pendrive meg minden működik meg az usb n keresztül megy az egér is bill is..
Csak a rádió program nem működik.. valami illesztő programot kér ! :(
Próbáltam millió 1 helyről letölteni... jelenleg windows 10 van ezen a gépen.. és nem kompatibilis semmi rá ! :(
Nem tudom mit csináljak valaki segítsen kérem szépen köszönöm előre is ! :)
Virtuális COM port illesztőprogramok
A virtuális COM-port (VCP) illesztőprogramjai miatt az USB-eszköz a számítógép számára elérhető további COM-portként jelenik meg. Az alkalmazásszoftver hozzáférhet az USB-eszközhöz ezen a lapon: Ez az oldal tartalmazza az FTDI eszközökhöz jelenleg elérhető VCP illesztőprogramokat.
Ez a vacak kellene a gépre gondolom hogy tudjam programozni a rádióimat! :)
Másik gépen is ez volt rá telepítettem a programot, elkezdtem volna beolvasni a rádiót... és az a szöveg jött hogy USB illesztő program nincs telepítve.. nem fog megfelelően működni.. oda windows 7 alá találtam!
Erre a gépre windows 10 alá semmit nem találok pls köszönöm! :(

Nem a rádió a probléma - az egyfajta soros porton érhető el - a gond az USB-soros porti átalakítóval van - annak a terméktámogatása szűnt meg.
Ha azt kicseréled valamilyen Windows 10 által támogatottra (vagy a régi driver tényleg beválik), akkor meg van oldva a dolog.
Köszönöm szépen ! :)
De laptopon is ugyan ez a probléma sajnos.. Pedig az egy asus most lett véve 2 éve kb ...
És nem találok egyszerűen semmit :(
És a programkábel meg tényleg USB az egyik fele a másik fele egyből a rádióhoz csatlakozik .. egyszerűen döbbenet! :S :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!