Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Másnak is nehéz elmagyarázni...

Másnak is nehéz elmagyarázni a szüleinek, hogy a multiplayer játékokat nem lehet megállítani?

Figyelt kérdés
Csomoszor amikor játszom haverokkal, bejönnek, hogy állítsd meg a játékot és csinálj ezt-azt, mondom hogy 10 perc és vége a meccsnek, ő erre meg, hogy de állítsam meg, aztán ha végeztem folytathatom. Másnak is van ilyen? Ti az ilyen kaliberű dolgokat hogyan magyarázzátok el az idősebbeknek?
2021. jan. 19. 23:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem mindig hív vacsizni, de rögtön gyere, mindig mondom neki, hogy 10 perccel előre szóljon és ott leszek, de most már kezdem feladni. Meg mindig a lépcső aljából szokott felkiabálni, de az nem hallatszik fel (anyám nagyon halkan kiabál), aztán feljön és mondja, hogy már 10 perce (valójában olyan 2 perc) kiabál, én meg fél éve mondom neki, hogy hiba kiabál 10 percet, nem fogom hallani. Megkérdezem reggel van e mára valami feladat, nincs semmi, fél óra múlva: vidd ki a szemetet
2021. jan. 20. 11:35
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

#10 Ugye magadtól is felismered az érvelési hibát abban, amit ide összehordtál?

Kifejezetten a te fajtád miatt írtam le, hogy nem az extrákat kérem azonnal, farkafelvágva soványmalac vágtában rohanva megcsinálni, azzal nem zavarom őket játék közben. Azért, mert nekem van valami nyűgöm, nekik nem kell pattogni.

Viszont igen, a gyerekeimnek is elfogadható ez a szabály (ha arra gondolsz, hogy "előadom magam a magas lóról"), tudják, hogy ha rendben vannak a dolgaik, akkor rendben van a szórakozásuk is.

A kérdező megjegyzésére meg... akkkor te tényleg megszívtad a szüleiddel. Csepegtetni nem ér, neked is van életed, te sem akkor csináltatsz szendvicset anyáddal, amikor épp a kedvenc szappanoperáját nézi, neadjisten apáddal épp zárt ajtók mögött felidézik a fiatalkorukat, amikor még szépek és menők voltak! :)

2021. jan. 20. 11:35
 13/13 anonim ***** válasza:
#9 Y vagyok. Attól hogy mi rosszul csináltunk valamit te igazán csinálhatod jól. ;)
2021. jan. 20. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!