Kicseréltem egy fájlt a gépemen, de utólag jöttem rá, hogy nem kellett volna. Valahogy vissza lehet vonni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy kiegészítőt egy játékhoz, kicseréltem egy fájlt, de rájöttem, hogy fordítva kellett volna, nem úgy, ahogy én csináltam. Vagyis a 2 letöltött játékfájlt összevontam, de az új írta felül a régit és nem a régi az újat, ezért most kb. minden eddigi adat elveszett a játékból. Ezt a műveletet vissza lehet valahogyan vonni? Remélem értitek mire gondolok. :D Vissza szeretném kapni az eredeti fájlt, amit felülírtam az újjal. Erre van lehetőség? A válaszokat előre is köszönöm.2021. jan. 19. 16:27
1/2 anonim válasza:
Amennyiben a felülírt adatot fizikálisan azokra a szektorokra írta a rendszer, amiken az eredeti is volt (vagy azóta más adattal feltöltötte azt a helyet), akkor nem fogod visszahozni.
A recuva program segíthet ebben, pont a törlésre került adatokat keresi meg és megpróbálja kimenteni egy általad megadott könyvtárba. (a progit másik meghajtóról indítsd, mint amin a törölt adat van). A lementés is a másikra menjen, ha megtalálja. Így nagyobb esélyed lesz, mert még talán nem írta felül semmi.
[link] Az ingyenes is elég, mert csak 1 fájlt kellene visszahoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!