Hogyan tudom megtalálni egy nemrég szerkesztett Excel fájlt Windows 10-ben? (részletek a megjegyzésben)
Tegnapelőtt még meg tudtam nyitni ideiglenesből, szerkesztettem, és határozottan emlékszem, hogy elmentettem az asztalra, de most nem találom se az asztalon, se máshol.
Próbálkoztam, hogy keresés: *.xlsx -szel, hosszas keresgélés után néhány táblázatot talált is, de pont azt nem, ami kéne, és már az ideiglenesből se jön elő.
Az Excel se mutatja sehol sem. xy
Sajna nem emlékszem a pontos nevére, csak arra, hogy tegnap vagy tegnapelőtt szerkesztettem
?amire emlékszel a névből?.xls vagy xlsx
vagy
?amire emlékszel?.?
Recuva esetleg? Ha nincs semmi rámentve a törölt táblázatra, esetleg visszaállítható.
Na de épp ez az, hogy nem jeleníti meg, és annak ellenére, hogy ezzel az Excellel szerkesztettem, nem mutatja, pedig minden mást igen.
Mi az ideiglenes excel fájlok kiterjesztése? (a pont után mi van?)
A beállítások/mentés oldalon megtalálod az automatikus helyreállítási mappát, ahová berakja ezeket a fájlokat. Nálam ez:
[felhasználónév]\AppData\Roaming\Microsoft\Excel\
Itt kell lennie azoknak, amik váratlan összeomlás miatt helyreállíthatók, mikor megnyitod a programot és a bal sávban mutatja, hogy melyik ideiglenes fájl érhető el. Ha ott a bezárásra és elvetésre kattintasz, az ideiglenes tárból is törlődik a fájlod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!