A számítógépes boltok milyen módon telepítenek Windowst, jellemzően 4-5 ezer forintos áron?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnak ennyiért jogtiszta verziót árulni? Honnan veszik a licenszet, milyet, mennyit, mennyiért?2021. jan. 16. 21:31
11/17 anonim válasza:
Hát ehhez én csak annyit tudok hozzátenni, hogy az általad szürkezónásnak nevezett megoldással vásárolt WIN7 licenc kulcsomat még mindig megeszi a WIN10, mikor újra telepítem a gépem. Szóval nem félévet üzemelt :-)
Ezek az általad szürke zónásnak nevezett cégek még COA matricát is küldenek, ha adott tétel (50-100 db) felett vásárolsz...
12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, honnan vásárolsz, mennyiért?
2021. jan. 17. 23:36
13/17 anonim válasza:
Én is küldök neked COA matricát neked, mennyi kell?
Viccen kívül, a gép nélkül forgalmazott OEM Windows és a külön forgalmazott mennyiségi licences Windows sem legális, bár be lehet vele aktiválni a Windowst.
14/17 anonim válasza:
Milyen módon?
Előveszi a varázspálcáját és bedugja az ezen célra teremtett lukba... 😃
#1 +1
15/17 anonim válasza:
Figyusz, elmondta a válaszoló, hogy hogy működik. Igen, olcsón veszed a kulcsot, mennyiségi licensz, kedvezményesen vásárolt cucc, stb stb. Én 15ezerért vettem officeszal együtt, számlával, boltból. Szóval hidd el nyugodtan, hogy ez így működik.
16/17 anonim válasza:
És az illető, akitől vásároltam, már több tízezer értékesítéssel rendelkezik, önkormányzotoknak, cégeknek értékesít kulcsokat.
17/17 anonim válasza:
Linkeld azt a boltot ahol telepítéssel, áfás számlával együtt csak 4 ezer FT a windows.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!