Hogyan tegyek biztonságossá Windows 7-et ami internethez csatlakozik?
Figyelt kérdés
Milyet programot javasoltok?2021. jan. 16. 17:08
2/9 anonim válasza:
Telepítsd az összes kiadott frissítést és korlátozott fiókkal használd, rendszergazdai jogosultság nélkül.
3/9 anonim válasza:
Böngészőt is rendszeresen frissítsd, valamint router mögé tedd, azon keresztül kapcsolódjon.
4/9 A kérdező kommentje:
# Gondolkoztam Linuxon is, de nekem a Windows kényelmesebb megoldás egyelőre (lehet emiatt ráfázok később).
#2, #3
Amiket írtatok azok számomra tiszta sorok, én igazából attól félek, hogy hálózatba kerül valami... Természetesen tiszta telepítőt fogok használni.
2021. jan. 16. 17:37
5/9 anonim válasza:
Egy trükkel rá lehet venni, hogy telepítse a kiterjesztett biztonsági frissítéseket, amit eredetileg nagyvállalatoknak árulnak a lejáratot követő 3 évig borsos összegekért.
6/9 anonim válasza:
A windóz sosem lesz biztonságos, de a legtöbbet azzal tehetsz, ha felteszel egy jó vírusirtót. A frissítéseket semmiképpen ne telepítsd, azok többet ártanak, mint használnak.
7/9 anonim válasza:
#6 az ilyen hozzáállás miatt okozott nagy pusztítást a WannaCry. Egy már javított biztonsági rést használt ki, csak hát frissíteni luxus...
8/9 anonim válasza:
Van még ezer és egy biztonsági rés minden windózban. Ugyanúgy céltábla a vírusoknak egy frissített windóz is, csak az emellett még bugosabb és lassabb is, feltéve, hogy egyáltalán elindul.
9/9 anonim válasza:
Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy hogy lehet lyukas óvszerrel biztonságosan kettyinteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!