Mi ütött az Edge-be? Miért kezeli a lapokat külön ablakként? Hogy lehetne ezt visszaállítani?
Microsoft Edge-t használok netes böngszésére. Használom, mint.. egy ember:D
Nyitva van a facebook, a youtube, a Google, stb, ugye mind külön lapon van, de egy ablakban. Így is néz ki ugye, szóval fent láthatóak a lapok egymás mellett.
Általában szeretek billentyűparancsokkal navigálni, úgyhogy Alt+Tabbal szoktam ablakot váltani, hogy pl egy megnyitott mappára váltsak vagy ilyesmi.
A minap updateltem a Windowst és talán azóta van az, hogy ha több lap van nyitva a böngészőben és megnyomom az Alt+Tabot, akkor a váltható ablakok között ott van minden egyes lap is, ami meg van nyitva a böngészőben. Ez baromi bosszantó, hiszen pont az lenne a lényeg, hogy az Edge-ről átváltsak egy mappára vagy akármire ami nyitva van még.
Lapok között a Ctrl+1/2/3.., esetleg a Ctrl+PageUp/PageDown kombinációval váltok, szóval ez a feature egyáltalán nem könnyíti az életemet, csak bosszant.
Nem tudom ti tapasztaltátok-e ezt... de hogy lehetne ezt visszaállítani, hogy csak az ablakokat tekintse ablaknak, a lapokat ne?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Lecsekkoltam Chrome-al, ott nem csinálja ezt, csak Edge-ben.
De nem csípem a Chromeot, szóval szeretném az Edge-t megjavítani inkább.
Új funkció. A gépházban tudod átállítani ezt a viselkedést:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!