Adobe Photoshop CS2-ben hogyan lehet visszaállítani a nyomásérzékenységet?
Figyelt kérdés
Tablettel rajzolok, és a gépem újra lett telepítve.Azóta a vonalvastagságot nem tudom visszaállítani hogy nyomásérzékeny legyen.Régen úgy megtudtam hogy Brushes, és ott vissza tudtam állítani, hogy...hát leegyszerűsítve: a vonal két vége ne egyenes hanem elvékonyodott legyen. De most ott nem csinál rá semmit. Remélem értitek és tudtok segíteni mert már hetek óta nem tudok rajzolni.Köszönöm előre is!2010. aug. 14. 13:14
1/5 anonim válasza:
Szerintem a tablettel lehet valami, bár nem túl nagy az esélye. Én Gimppel rajzolok, bocsánat, hogy nem tudtam segíteni. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Ige néztem, majd még egyzser áttanulmányozom a beállításait de ugye már volt ilyen és akkor is csak ennyi kellett :/ és az jó program?
és azért köszi :)
2010. aug. 14. 13:33
3/5 anonim válasza:
A photoshop cs2-nél csak a cs3 és a cs5 a jobb... :)
Én is a tabletre gyanakszom... Keress hozzá új drivert a neten!
4/5 A kérdező kommentje:
oké köszi :)
2010. aug. 14. 14:32
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, újratelepítettem a tabletet, és megjavult :)
2010. aug. 14. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!