Van olyan PC-s játék amit webcamon keresztül lehet játszani? Engem bokszos érdekelne érdekelne
Ha játszol, akkor nem a monitort nézed?
De ha jól értem bokszoló game kellene PC-re?
Nem igazán értem mire gondolsz, amit leírtál, ahhoz a microsoft Kinect nevű eszköze áll legközelebb, ami egy webkamera kinézetű kütyű, és eléállva érzékeli az embereket, ezáltal mozogással irányítható az adott játék.
Viszont ez nem létezik pc-re (még konzolon is most fog debütálni) az ára pedig kb 40.000Ft lesz.
Nem tudom milyen játékkal játszhattál, amit webcam irányított.
Vannak normális webacamos játékok nekem is van pár meg a neten is vannak flas játékok a webcaról irányítód !!
Ja és az vegyen microsoft Kinect-et akinek van rá pénze
én is kerestem már webcam-os játékokat, de sajn amiket találta azok sz_rok, de amúgy most néztem hogy az a Kinect az 50ezer ft, és xbox-hoz van és az xbox is 50ezer ft kb...
de azzal a kamerával biztos jó lehet mert annak kb 3 kamerája van :P ( 576 szórólapjáról olvastam, amúgy nem tudtam volna)
de a webkamok azok azem csak a képpont változást nézik, de találtam egy boxos játékot de nem hiszem hogy tetszene nekde xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!