Melyik a legjobb lejátszó program?
Szerintem a legegyértelműbb a dvd lejátszó helyzete. Merevlemezről Blu-ray filmet, rendesen menüvel csak a PowerDvd 7 tud lejátszani. Ezenkívül a Dvd-ket is nagyon szépen viszi.
Zenelejátszónál, hangminőség tekintetében a foobar2000 verhetetlen - viszont érteni kell hozzá - én mégis az aimp2 -re szavazok a kis méret, memóriaigény, kezelhetőség, gyorsaság, tudása miatt. Itt is azért van választék jó programokból (Jetaudio, Mediamonkey, iTunes)
Mindenes videólejátszókból pedig Dunát lehetne rekeszteni, de úgy is írhatnám hogy a jó videólejátszókból. Nekem ugyan a KMplayer a legszimpatikusabb, de kiváló az Mplayer, Smplayer, Gomplayer,VLC, MediaPlayer Classic Homecinema. Mindegyik internal codeckekkel is rendelkezik, ezért lassan leszoktatnak sokakat a borzalmas codec packokról!
Tehát: PowerDVD 7, KMplayer, AIMP 2!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!