Mi okozhatja ezt a betűtípus hibajelenséget?
Van egy számítógép, amin a böngészőkben -hogyismondjam- furán jelennek meg a karakterek. Homályos, nagyon vékony, szinte alig olvasható, ékezetes karaktereket eltérően jeleníti meg, egyszóval nem olyan, mint amit valójában látni kéne.
A rendszer már újra lett telepítve, monitor is lett időközben cserélve, a jelenség továbbra is fennáll, de csak a böngészőkben.
A régió magyarra van állítva, a betűtípusokat is visszaállítottam gyárira, a hiba mégsem szűnt meg.
Mi lehet a probléma?
Esetleg win beállítás
try changing your Windows appearance settings. This step is most helpful for displays with high resolution.
On your Windows computer, click the Start menu: Start menu or Start menu.
In the search box, type Appearance. When you see Adjust the appearance and performance of Windows, click it or press enter.
Next to "Smooth edges of screen fonts," uncheck the box.
Click Apply.
Open Chrome again.
Megpróbáltam, változatlan.
Megnéztem az egyik weboldalon, ott konkrétan a "Helvetica Neue" betűtípust nem tudja normálisan megjeleníteni: a félkövér nagyon kövér, a nem félkövér nagyon vékony.
esetleg Code page gond lehet, ez már nagy mélységeket jelent.
Dobj fel egy jegyet az MS supportnak meglepően gyorsak, és jók voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!