Miért rossz minőségű a videóm youtubeon feltöltés után? Hogyan lehet javítani rajta?
Figyelt kérdés
A gépem sem rossz, a felvett nyersanyag minősége tök jó, de miután feltöltöttem YouTube-ra 1080p60fpsben iszonyatosan elszemcsésedik és homályos, élvezhetetlen lesz... Mit kéne beállítanom? Mindenki másnak olyan szép minőségűek a videói, még azoknak is, akik pár száz feliratkozóval rendelkeznek...2021. jan. 8. 19:09
11/17 Morzsi007 válasza:
Mivel készítetted a videót? Mi a kiterjesztése?
12/17 A kérdező kommentje:
NVidia shadowplay
2021. jan. 11. 21:26
13/17 Morzsi007 válasza:
Video tulajdonságai?
Felbontás, képkocka, bitráta?
14/17 A kérdező kommentje:
1920x1080, 60fps, 50Mbps
2021. jan. 12. 13:24
16/17 A kérdező kommentje:
H264 asszem... Ja.... Hallottam erről az újabb h265ről de nem tudom hol kell beállítani:S
2021. jan. 12. 16:58
17/17 anonim válasza:
Én H.264 -el konvertáltam az említett játékot, a gépen jó volt a minőség, de feltöltés után pixeles. Movavi Video Editor Plus -al csináltam, a bitráta mindegy volt neki egy bizonyos tartomány fölött (ez csak az alap minőségért felel), ez a keyframes csesződik el youtube -on, csak nem vágom gépen miért jó minden. De nagyobb videósok biztos tudnak valamit, hogy mivel lehet ezt kijátszani, mert alapvetően a youtube spórol ily módon az adatokkal. Lehet látni egyes vloggereknél, mikor túra videót csinálnak, és pl. erdőben vannak, és egyfolytában mozog a kamera, hogy minden olyan pixeles, a youtube egyszerűen nem hagyja meg a finom részleteket, ha sok a különböző minta, és egyfolytában cserélődik a kép fps -ként. Hiába a gopro. Most vagy az van, hogy egy spéci formátumban nem csesződik el a kulcsképkocka, vagy pedig horribilis nagy bitrátát használnak, és azt ha lefelé tömöríti a youtube, akkor sem tud rontani rajta szemmel láthatóan. Lehet majd kísérletezek Sony Vegas -al, lehet ott be lehet állítani mentéskor a kulcsképkockákat is, mert itt ebben a Movavi programban erre nincs lehetőség. Csak akkor sem értem ha ez cseszné el a konvertálást, akkor gépen miért jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!