QBittorrent seedel, de adatot nem tölt vissza. Mi lehet a probléma? Lehet hogy csak a beállításoknál kell átírni valamit?
Az lenne a problémám, hogy váltottam uTorrentről qBittorrentre, beraktam a visszatöltendő torrent fájlokat, és megadtam a célmappát, ahol a már letöltött anyagok vannak és ami az uTorrent kliensnél is volt. Ez úgy néz ki, hogy rendben sikerült is, a qBittorrent seedel, de valamiért mindenhol 0-t ír, az összes fájl-nál. Tehát adatot elvileg nem tölt vissza. nCore-on pedig az "(Aktivitás)" pont alatt követve is szintén "Seed"-et ír, ahogy kell, és a szükséges feltöltési idő is csökken, tehát gondolom érzékeli hogy seed-ben áll aminek kell, de adatot meg nem tölt vissza egyáltalán, a kliens szerint sem, és nCore-on sem változik a feltöltési adat órák óta. Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a segítséget!
A seed nem egyenlő a feltöltéssel.
Te minden szerint seedben vagy. A seedkötelezettséged is fogy. A visszatöltés meg nem tőled függ, hanem attól, hogy van-e valaki aki letölti az adott dolgot.
Nálam pl az a fura (a régi, ritkán letöltött torrentjeim miatt), ha valamennyit visszatöltök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!