Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gmailnal mennyi ido amig egy...

Gmailnal mennyi ido amig egy email cim a torles utan ujra hasznalhatova valik?

Figyelt kérdés
Toroltem az email cimem es most egy helyen nem tudom megvaltoztatni es belepni se tudok. Ujra regisztralnam, de foglaltnak jelzi a felhasznalo nevet. Mikortol hasznalhato ujra?

2020. dec. 28. 11:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biztonsági okokból semmikor. És jól van ez így. Bár az adatvédelmi szabályban biztos benne van.
2020. dec. 28. 11:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Mindenhol visszakerul a rottalasba egy ido uran a felhasznalo nev amit mar nem hasznalnak. Valszeg itt is
2020. dec. 28. 12:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
De az nem egy e-mail cím.
2020. dec. 28. 12:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztonsági okokból nincs lejárata, minden felhasználónév csak egyszer regisztrálható be.
2020. dec. 28. 14:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Találj ki valami újat, vagy tegyél a régibe még egy pontot, stb..
2020. dec. 28. 16:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

világosan le van írva a súgóban hogy nem lehet újra regisztrálni a törölt emailt.

Ha nemrég törölted a fiókot akkor próbáld meg visszaállítani.

Ha régebben, akkor tlálj ki más nevet.

2020. dec. 28. 16:55
 7/13 anonim ***** válasza:

#5: a pontokat nem veszi figyelembe a rendszer, ugyanazt a címet regisztrálja mintha pontok nélkül lenne: belavagyok83 = bela.vagyok.83, és bármilyen variációja.

Kellően nagy szívás, hogy amíg ezt a pont "ignorálást" nem vezették be, addig különböző fiókok is lehettek, majd utána a pont nélküli verziót hozzárendelték a ponttal rendelkezőhöz (vagy fordítva).

Az én Google fiókomban a nevem van, ponttal elválasztva. Elég gyakori név, más beregisztrálta régen pont nélkül, amikor még lehetett. Folyamatosan megkapjuk egymás leveleit, mert a pont nélküli cím leveleit én a ponttal rendelkező címre megkapom. Mert a rendszer már nem tesz különbséget.

2020. dec. 28. 17:28
 8/13 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudtam, bocsánat.

Akkor javítok arra, hogy a Kérdezőnek ki kell találnia egy új email-címet, ami - hasonlíthat a régire, de - ugyanaz a cím már elveszett.

2020. dec. 28. 17:32
 9/13 anonim válasza:

#7: ez komoly hogy ekkora baki van (még mindig) a gmailben?!? Nagyon durva adatvédelmileg.

Én azt hittem mindig így volt ez a pontos dolog. Sok éve így van az tuti.

Plusz azt se tudják sokan, hogy joska@gmail.com helyett joska+akarmi@gmail.com is ugyanaz a cím. +jel után bármi írható tehát.

2021. jan. 23. 09:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Ja, én tavaly úgy vettem át valaki Spotify fiókját, hogy be akartam regisztrálni, de a rendszer jelzett hogy az én címemmel már létezik fiók, ami nem igaz, hiszen sosem csináltam vagy kaptam aktiváló e-mailt. Aztán kiderült hogy mégis, mert kértem egy jelszóemlékeztetőt és kijött a címemre. Átírtam a jelszót és egy azonos nevű, de az e-mail címben a "." nélküli fiók volt ott. Vártam 1-2 hónapot hogy történik-e bármilyen reakció a tulajtól (jelszóemlékeztető, belépési kísérlet, bármi), és miután nem történt semmi, töröltem a cuccait és elkezdtem használni sajátként.

Ja, és ugyanez igaz más jellegű e-mailekkel is, mert az én címemben van pont, más meg a sajátjában ugyanazt pont nélkül használja. Számlák, megrendelések, állással kapcsolatos vagy családi levelezések is random beesnek a fiókomba, ahogy épp a Google félreküldi őket.

2021. jan. 23. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!