Gmailnal mennyi ido amig egy email cim a torles utan ujra hasznalhatova valik?

világosan le van írva a súgóban hogy nem lehet újra regisztrálni a törölt emailt.
Ha nemrég törölted a fiókot akkor próbáld meg visszaállítani.
Ha régebben, akkor tlálj ki más nevet.

#5: a pontokat nem veszi figyelembe a rendszer, ugyanazt a címet regisztrálja mintha pontok nélkül lenne: belavagyok83 = bela.vagyok.83, és bármilyen variációja.
Kellően nagy szívás, hogy amíg ezt a pont "ignorálást" nem vezették be, addig különböző fiókok is lehettek, majd utána a pont nélküli verziót hozzárendelték a ponttal rendelkezőhöz (vagy fordítva).
Az én Google fiókomban a nevem van, ponttal elválasztva. Elég gyakori név, más beregisztrálta régen pont nélkül, amikor még lehetett. Folyamatosan megkapjuk egymás leveleit, mert a pont nélküli cím leveleit én a ponttal rendelkező címre megkapom. Mert a rendszer már nem tesz különbséget.

Ezt nem tudtam, bocsánat.
Akkor javítok arra, hogy a Kérdezőnek ki kell találnia egy új email-címet, ami - hasonlíthat a régire, de - ugyanaz a cím már elveszett.
#7: ez komoly hogy ekkora baki van (még mindig) a gmailben?!? Nagyon durva adatvédelmileg.
Én azt hittem mindig így volt ez a pontos dolog. Sok éve így van az tuti.
Plusz azt se tudják sokan, hogy joska@gmail.com helyett joska+akarmi@gmail.com is ugyanaz a cím. +jel után bármi írható tehát.

Ja, én tavaly úgy vettem át valaki Spotify fiókját, hogy be akartam regisztrálni, de a rendszer jelzett hogy az én címemmel már létezik fiók, ami nem igaz, hiszen sosem csináltam vagy kaptam aktiváló e-mailt. Aztán kiderült hogy mégis, mert kértem egy jelszóemlékeztetőt és kijött a címemre. Átírtam a jelszót és egy azonos nevű, de az e-mail címben a "." nélküli fiók volt ott. Vártam 1-2 hónapot hogy történik-e bármilyen reakció a tulajtól (jelszóemlékeztető, belépési kísérlet, bármi), és miután nem történt semmi, töröltem a cuccait és elkezdtem használni sajátként.
Ja, és ugyanez igaz más jellegű e-mailekkel is, mert az én címemben van pont, más meg a sajátjában ugyanazt pont nélkül használja. Számlák, megrendelések, állással kapcsolatos vagy családi levelezések is random beesnek a fiókomba, ahogy épp a Google félreküldi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!