Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Far Cry Primal indítása...

Far Cry Primal indítása során, msvcp100 dll hiba?

Figyelt kérdés

Feltelepítettem a fent említett játékot, de ezt írja ki "Ez az alkalmazás nem indult, mert msvcp100.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítésével esetleg megoldható e probléma."

Újra telepítettem a játékot, és az msvcp100-at is letöltöttem Windows/System 32 mappába raktam.

és így is azt írja ki hogy nem sikerült elindítani a játékot..

#Far Cry Primal telepítése #msvcp 100 dll
2020. dec. 27. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
MS Visual C komponens hianyzik neki, az installer elvileg felrakja, akkor is ha nem eredeti. Valamit elrontottal.
2020. dec. 27. 18:44
 2/10 A kérdező kommentje:

ebbe nem lehetett mit elrontani, mivel végig követtem az utasításokat. a játék feltelepült, de nem indul.

szoval mit ronthattam el?

2020. dec. 27. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem szabad semmilyen fájl sem a System32 mappába másolni, mert csak problémát okozol vele, főleg, ha a forrása is bizonytalan

Ezeket kell telepíteni:

[link]

[link]

Itt pedig az összes Visual C runtime csomagot megtalálod, ki kell csomagolni, majd az install_all.bat fájlt rendszergazdaként futtatni:

[link]

2020. dec. 27. 18:56
 4/10 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen!

meg írom majd, hogy sikerült-e.

az eddigi visual c-ket töröljem a gépről?

2020. dec. 27. 19:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Maradjanak, mert nélkülük megint hasonló hibaüzeneteket kapnál
2020. dec. 27. 19:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Előttem már írták, de leírom én is: SOHA ne töltögess le külön dll fájlokat, és pláne ne rakosgasd őket a System32, vagy a SysWOW64 mappákba.
2020. dec. 27. 19:46
 7/10 A kérdező kommentje:

1. Valaszolonak koszonom sikerultek a dolgok!

2. Valaszolo: Igazabol olvastam itt a gy.i.k-on hogy le kell tolteni es csak be kell masolni az adott helyre.

Senki se mondta ra hogy ne vagy valami.

De amugy, Rendben. Nem fogok semmilyen dll fajlokat letoltogetni.

De elsore is felfogtam.

A jatek elindult, viszont odaig jutottam hogy kiirta a jatek " Warning read before playing"

Es ugye alatta egy hosszabb sor, amit most nem fogok ide gepelni, mert sok volna.

Ennel tovabb nem halad a game.

Mar igy is 2 orat szivtam vele..

2020. dec. 27. 20:16
 8/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

milyen vga d van? Proci es memoria?

igp ken nem felteteln kepes elindulni

2020. dec. 27. 20:20
 9/10 A kérdező kommentje:

NVIDIA GT Geeforce 740 (2GB)

i5 650@ 3.20 Ghz

4GB Ram

szoval a minimalis rendszerkövetelményeknek megfelel. csak folyton ki fagy annál a résznél mikor behozza hogy "figyelem a játék epilepszia zavarokat idézhet elő bla bla"

2020. dec. 27. 20:53
 10/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
kerdezd meg miert fagy ki
2020. dec. 27. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!