Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Microsoft Office 2019-es...

A Microsoft Office 2019-es verziója miért települ hibásan, hogyan hozhatom helyre? (képek lent)

Figyelt kérdés

Akár mit csinálok, akár honnan szedem le ez a végeredmény. Hiába töltöttem le a Microsoft oldaláról, akkor sem jó. Képen mutatom mibaja:

Mikor befejeződött a telepítés ezt adja ki:

[link]

Aztán ha megnyitom a World-öt akkor ilyen:

[link]

És végül az Excel:

[link]

Mit csináljak vele hogy jó legyen?

2020. dec. 26. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Telepítés után történt rendszer újraindítás? Mintha már találkoztam volna ilyennel, és azt egy sima program restart helyrehozta. Ősrégi Windows-os fix, hogy ha valami nem úgy működik ahogy kell, akkor kapcsold ki majd vissza.
2020. dec. 26. 13:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Hiába indítottamújra semmi javulás. Sőt a CCleanert is lefuttattam, az sem hozta helyre. Frissen telepített legális kulcsal aktivált Windows 10 Home rendszerre telepítettem volna
2020. dec. 26. 14:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Két különböző helpdesk fórumtéma is videokártya driver ütközést ír, mindkettő AMD:

[link]

[link]

2020. dec. 26. 14:32
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 És ezt hogyan tudom kiküszöbölni?
2020. dec. 26. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Az egyik megoldása az, hogy frissítsd a drivert. A másik megoldásként azt írta, hogy el kell távolítani a drivert a saját eszközzel (AMD cleanup utility) majd újratelepíteni. Egy harmadik komment arról írt, hogy az eszközkezelőben megjelent egy másik videovezérlő az alap mellett, és annak letiltása működött. De ezekben mind közös, hogy AMD videokártya volt a gépben. Ha neked nem, kizárható ez a hiba.

Bármelyiket is csinálod, egy rendszervisszaállítási pont készítése azért célszerű előtte, hogy vissza tudj állni ha rosszabb lesz a helyzet.

2020. dec. 26. 14:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha esetleg mèg megpróbálnám a 2010-es verziót az mennyire naprakèsz, kompatibilis a mai dokumentumokkal?
2020. dec. 26. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:

A 2007-es kiadás óta ugyanaz a formátum. Az új kezeli a régieket, a 2003-as pedig egy frissítéssel felkészíthető az új formátumok kezelésére is. De az már annyira régi, hogy semmi értelme használni.

A 2010-et sem igazán, hiszen közte meg a 2019 között is van 2 kiadás, én akkor inkább egyesével visszafelé haladnék.

Vagy pedig ha nem kifejezetten iskolai feladathoz vagy munkaköri leírás miatt kell, akkor ott az ingyenes OpenOffice, ami ugyanazt tudja.

2020. dec. 26. 15:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát kicsit macerás lesz használni de sikerült. Letiltottam a Videókártyák közül az eszközkezelőben a Radeon R2-őt ekkor előjön minden és működik. De aztán hogy újra tudjam aktválni a kártyát ahoz újrakell indítani a rendszert.
2020. dec. 26. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!