Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Én torrentről sosem töltök...

Én torrentről sosem töltök filmet (könyveket inkább), de ma leszedtem egyet, kaptam egy ISO fájlt. Mi vált be nektek mkv-ba/aviba konvertàláshoz?

Figyelt kérdés
Kiírni dvd-re nem szeretném, csak lejátszani a gépen. Fél órája keresgélek, de feladtam 🙈 Segítetek lègyszi?
2020. dec. 25. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer kellett volna a fájlra kattintani, hogy beolvassa virtuális lemezként a sajátgépbe, és onnan már kimásolható a tartalma.
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Letöltesz akármilyen virtual CD/DVD emuláló programot, betöltöd és ennyi...
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok! Egy poweriso nevu programmal probalkoztam, de az iso fajlom belul van egy audio meg egy video mappa is, meg azon belul is meg egy csomo fajl.... :/
2020. dec. 25. 17:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg a video_ts mappában vannak a filmhez tartozó konkrét videók (jelenetek), azt le tudod játszani egyből, akár rögtön a virtuális lemezről. A többi a menürendszer és egyéb extrák fájljai.
2020. dec. 25. 17:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Most eljöttem a géptől, de egy másfél óra múlva megnézem. Én azt hiszem pont az audio mappát nyitottam meg, és ezer ismeretlen kiterjesztésu fajl volt benne.
2020. dec. 25. 17:36
 6/11 A kérdező kommentje:

Na itt is mindenfèle furi formátumok vannak.... dvdrip van írva a torrent fájl nevébe. Viszont én nem szeretném kiirni dvd-re...

szerintetek? :/

2020. dec. 25. 19:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik video ts fájlt nyisd meg, mit tudom én egy vlc playerrel.
2020. dec. 25. 19:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A vlc közvetlenül lejátsza az iso fájlt.

Win10-re nem kell a daemontools, duplakatt beteszi a beépített virtuális meghajtóba.

Letölthetted volna eleve mkv-ban...

2020. dec. 25. 20:06
 9/11 A kérdező kommentje:

Huhh meglett a megoldás közben.

A mindenféle ismeretlen kiterjesztés az vob, ifo, és bup volt, és ahogy beírtam a keresőbe ezt a három kiterjesztést egyben, meglett a megoldás, a VLC-t javasolták ott is. Próbáltam én lejátszani a vlc telepítése előtt is, de ezek szerint nem volt olyan program a gépemen, ami vitte volna a vob-ot.

Hát, mostmár ezt is tudom.

Köszi, hogy írtatok, jól esik tökre, hogy próbáltatok segíteni. Az én teljesen rutintalan agyamnak volt szüksége arra az utolsó, részletes cikkre, hogy összeálljon a kép, meg értelmet nyerjen úgymond, amit írtatok az utolsó két kommentben.

2020. dec. 25. 21:21
 10/11 A kérdező kommentje:
A letöltéshez... őszintén szólva a hatmillió feltöltés között én azt sem tudtam mi a különbség...😂. tényleg sosem töltök le filmeket, szóval (bár nem tartom magam egy informatikai analfabétának), de nekem ez a terület totál homaly 🙈
2020. dec. 25. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!