Mivel lehet bármilyen online videót letölteni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 10:51
1/9 anonim válasza:
Nincs olyan program amivel bármit le lehet. Vannak amik a népszerűbb, gyakori formátumokat és beágyazási módszereket vissza tudják fejteni, és a videók többségét kinyerni. Ez lehet böngészőbe épített kiegészítő (amit a kiegészítő áruházból vagy gyűjtőoldalból népszerűség szerint rendezve megtalász), vagy offline önálló programok és letöltésvezérlők, ahová az oldalt kel linkelni és megpróbálják a videókat elemzés után letölteni. Pl. Jdownloader2.
2/9 anonim válasza:
A VLC amit meg tud nyitni (ha belemásolod a linket), azt el is tudja menteni, ha fájlba közvetíted. A TV2, Médiaklikk és egy magyar pay per view oldalon lévő videókat is el tud menteni (nem mondom meg melyik, nehogy megváltoztassák).
3/9 A kérdező kommentje:
A VLC megoldás érdekelne. Hogy kell pontosan?
2020. dec. 25. 11:28
4/9 anonim válasza:
A böngészőt tedd debug módba (F12), majd a hálózat fület válaszd. Nyisd meg a videót tartalmazó oldalt. Minden elemet ki fog listázni. A videó linkjét is. Ez vagy mp4, vagy m3u8 kiterjesztésű fájl lesz és szinte biztos, hogy valami kód lesz mögötte, amivel "védik". Ha megvan, jobb klikk rajta, másolás, cím (vagy url) másolása. Majd VLC fájl menü, hálózati műsor megnyitása, oda beilleszted és elindítod. Ha elindul a videó, akkor működni fog a módszer. Zárd be a VLC-t, nyisd meg újra, de ezúttal fájl menü, közvetítés. Hálózat fül, másold be a linket, majd közvetítés. A legördülő menüből válaszd a fájl opciót, hozzáadás, majd tallózd ki, hogy hova mentse, mp4 kiterjesztést adj neki. Majd tovább, átkódolást kapcsold ki, így nem romlik a minősége, tovább, elemi adatfolyamok mentését kapcsold ki, közvetítés. Innentől olyan lesz, mintha néznéd a videót, de nem fogod látni, mert nem a képernyőre küldi, hanem fájlba írja. Hagyd, had játssza végig, vagy élő videó esetén várd meg a menteni kívánt műsor végét és állítsd le a stop gombbal. Majd zárd be a VLC-t. A bezárás után még pár percig dolgozni fog, hagyd. A videó méretétől függően ez eltart egy ideig és nagy lemezhasználattal jár. Amint kész (elmúlik a lemezhasználat), a videó készen áll a nézésre, vágásra.
5/9 A kérdező kommentje:
Egyszerűbb módszer nem volt?
2020. dec. 25. 14:26
6/9 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm a korrekt választ!
2020. dec. 25. 14:29
7/9 anonim válasza:
Milyen egyszerűbb mód? Örülj, hogy egyáltalán lehetséges. Ezeket ugyanis nem letöltésre szánják, hanem online megtekintésre, mert így bármikor leszedhetik... Én tegnap mentettem le a VLC módszerrel egy színházi előadást egy zárt, fizetős oldalról. Csak rövid ideig, ma éjfélig elérhető, de most itt vannak a rokonok, karácsony után tudnám megnézni. Meg az oka is érthetetlen, hisz fizettem érte, miért ne nézhetném meg akkor amikor akarom? Hivatalosan nem lehet, de így meg tudom (meg persze megőrzöm magamnak későbbi megtekintésre - ami annyira legális mint felvenni a tévéadást, csak továbbadni nem szabad).
8/9 anonim válasza:
Internet Download Manager. Ez egy kis fület tesz a videók fölè ès arra kattintva letudod tölteni. De ehez bent kell lenni a formátumok közt annak amiben feltöltöttèk. Az FLV ès a TS formátumot ha bèírod akkor nemnagyon lesz olyan videó amit nem tudsz letölteni. Bár a facebook storikra mèg nem jöttem rá hogy milyen formátumok.
9/9 A kérdező kommentje:
mp2t
2020. dec. 26. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!