A jaws 9. 0.2169 magyar verzióhoz hol lehet törést találni?
Ne gyertek azzal, hogy vegyem meg, mert kb. 2-300000 ft és a vak hugomnak lenne rá szüksége. Ennyi pénzem amúgy sem lesz soha...
Azt mondjuk nem értem, hogy egy elsősorban látássérülteknek készült programért, miért kérnek el ennyit...
Azért kérnek el annyit, mert senkinek sem alapvető kötelessége, hogy biztosítsa azt, hogy a vakok számítógépezhessenek. Azért ez így érthető.
Az, hogy a húgod vak, szomorú de ettől még neki is meg kell venni azt amire szüksége van. Nekem is szükségem van ételre, mégis meg kell vennem. Csak, hogy a dolgokat tisztázzuk.
Mégis segítek, mert hát ugyan miért ne. Innen töltheted le a crack-et: [link]
"Azért kérnek el annyit, mert senkinek sem alapvető kötelessége, hogy biztosítsa azt, hogy a vakok számítógépezhessenek. "
De azért nem kéne érte annyit kérni vagy többet, mint pl. egy Photoshop-ért vagy egy Office-ért amit munkára, így pénzkeresésre használnak.
Az én tesóm is vak, de csak kb. hetente 3-4 alkalommal ül a gépe elé.
Szerintem kib.tt drágán adják ezt a programot, nem igazán értem mi kerül ennyibe ezen. A korábban említett Belin egy ubuntu alapú disztró, jópár területen bizony alázza, pedig az ingyenes. Én max. 40-50000-et adnék érte, de így mi is kénytelenek voltunk "lopni". Korábban próbáltuk a Belin-t, de a tesóm amikor még látott mindig Windows-t használt és nem tudta megszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!