Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Online oktatáshoz új laptopra...

Online oktatáshoz új laptopra milyen ingyenes operációs rendszert javasoltok?

Figyelt kérdés

Erről lenne szó:

ASUS 15.6'' X509JA, FHD, Procesor Intel® Core™ i7-1065G7 (8M Cache, up to 3.90 GHz), 8GB DDR4, 512GB SSD

2020. dec. 14. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
#10 Mert? Te pontoztad le a linuxos válaszokat?
2020. dec. 15. 11:37
 12/15 anonim ***** válasza:
20%
Mert az még a windowsnál is rosszabb
2020. dec. 15. 12:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#12: ezt azért vitatnám... [link]
2020. dec. 15. 12:37
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

#14: és elég stabilan. 😉

Még a Win 8 idején váltottam Linux rendszerre.

Aztán a Win 10 megjelenésekor, fél évig fent volt másodlagos rendszerként,

de amint jött egy új verzió belőle, és frissítette magát, elkezdet akadni, míg újra nem telepítettem, aztán jött megint egy új verziója akkor ismét... fél évente újra telepíteni pedig nem volt humorom.

Arról nem beszélve, hogy ő akarta tudni jobban hogy pl. a combo jack -es hadesethez milyen driver kell, és kérésem ellenére minden nagyobb frissítésnél sikerült elrontania.

Míg a Windows -nál azt tapasztaltam, hogy idő teltével, egyre lassabb, a használat és frissítések után.

Addig Linux rendszeren idő múltával, egyre gyorsabb lett, ahogy optimalizálták.

Ma már kis hozzá értéssel, a Windows -ra írt újabb játékok is gyorsabban - jobb teljesítménnyel futna Linux -on mint Windows 10 -en.

(Az már csak hab a tortán, hogy vírusból is század annyi van rá mint windowsra, a legnagyobb veszélyt a közös platform jelenti, mint pl. a böngésző bővítményeként integrálódó adathalász dolgok)

2020. dec. 15. 14:02
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Win 98
2020. dec. 22. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!