Hogy tudok egyszerre több PDF fájlt kinyomtatni?
Figyelt kérdés
Ha nyomok egy win+E-t, akkor ott ki lehet jelölni kb. 13 darab pdf fájl, jobbklikk -> nyomtatás, és megindul a nyomtatás, de max 13-at lehet, és összevissza jönnek ki a lapok. Nekem olyan kéne, amivel 150-et tudok, és sorban köpi ki őket a gép. Ingyenes kellene, vagy shareware, mert cég számára lesz. (megveszem ha jó, de próba nélkül nem akarom)2020. dec. 14. 16:13
1/4 anonim válasza:
Igaz nem közvetlen megoldás, de a PDF-eket lehet egyetlen egy PDF-be összefűzni, így a nyomtatás már egy fájlként megy ki. Erre program pl. Nitro Pro vagy Adobe Acrobat XI Pro
2/4 A kérdező kommentje:
Találtam is rá egy egész jó online pdf összefűzőt, hogy ez nekem nem jutott eszembe... :D Köszi az ötletet!
2020. dec. 14. 16:53
3/4 anonim válasza:
Kipróbáltam 3 fájllal itthon, nekem sorrendben nyomtatja ki őket. Még a dokumentumon belüli oldalak sorrendje is stimmel.
4/4 A kérdező kommentje:
Én nem 3-at szoktam, és ha nem is teljesen összevissza, de fel vannak cserélve a lapok. Az összefűzés bejött :)
2020. dec. 15. 22:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!