Ha a rendőrség lefoglalt a a telefonomat, akkor szerintetek rak rá valami programot?
Hívogattam egy alakot, aki zaklatott és azt mondta, nyugodtan hívj fel, megbeszéljük, meg ekkor és ekkor hívj. Persze sosem vette fel és átverés volt.... Meg írtam egy emailt a feleségének, hogy zaklat a férje....
Feljelentettek zaklatásért és rágalmazásért.... November végén, 3 hete házkutatási paranccsal megjelent nálam 3 rendőr, hogy lefoglalják emiatt az összes elektronikai cuccomat.... Utána rá 2 órával bevittek kihallgatni, elismertem ezeket, illetve elmondtam, miért csináltam. Abban a 2 órában átnézték a cuccaimat csak ilyen felhasználói szinten (képek, híváslista, előzmények stb.). Azt mondták, mivel bevallottam mindent, visszakapom őket.... De lefoglalták és mivel még bíróságon van az ügy, nem kaptam határozatot, ott van a rendőrségen. Mondták is, hogy náluk van, ők visszaadnák, de a bíróság határoz róla....
Röviden ennyi a sztorim, zaklattak, átvertek és most egy pitiáner szarság miatt, amire ő vett rá, illetve a zaklatása miatt van, lesz egy magánvádas bírósági ügyem és hónapokra lefoglalták a telefonomat.
Egyébként imádom ezt az országot, velem ennyiért ezt csinálták, más bűnözők meg azt csinálnak, amit akarnak. Remélem felfüggesztettet is kapok.... Meg jelenleg nincs is pénzem új telefonra, épp elég, hogy a Netbankba stb. emiatt nem tudok belépni, meg fizethetem a havidíjat feleslegesen.... A megaláztatásról nem is beszélve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!