Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem kapom meg az EA Playt?

Miért nem kapom meg az EA Playt?

Figyelt kérdés
Megvettem PC-n a game pass ultimate-t és azt írja jár hozzá EA Play, de nem kaptam meg. Pedig összekapcsoltam az xbox és az ea accpuntjaimat, és az EA Desktopot is letöltöttem de semmi. Tudnátok segíteni?

#PC #Xbox #EA play #game pass ultimate pc
2020. dec. 9. 15:43
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

Esélyesebb, hogy a Microsoft Magyarország ügyfélszolgálata többet tud segíteni, mint egy rakás a vadidegen.

Az meg gondolom nem segít, ha 10 -en elmondják, hogy igazad van jár (mert amúgy tényleg jár, nekem is game pass ultimate -em van és ott vannak az EA -s játékok is)

2020. dec. 9. 16:03
 2/3 anonim válasza:
Telenoron fizetted vagy volt bármikor telenoros fizetés az accon? Ha igen akkor amiatt van. Hívd fel őket törlik és jó lesz.
2020. dec. 11. 08:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy tudom PCre később érkezik az EA Play mint konzolra. Konzolosok a Series megjelenésével megkapták, de nem tudom a PCsek mikor.
2020. dec. 11. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!