Miért laggol ennyire a GTA Online mikor az alap játék rendesen működik?
a gépem:
Processzor: Core i3-3220 3.3 Ghz
Video: Radeon R7 240 2GB
4 GB Ram
Erre volt aki azt mondta nem fog menni, de elmegy simán a játék. Annyi gond van vele, hogy ha sportkocsival megyek a belvárosba nagy sebességnél elkezd laggolni, de egyébként normálisan végigvittem az alapjátékot.
Viszont az online piszkosul laggol. Az lehet-e gond hogy az állítólag nem túl gyors, de ezzel eddig nem kellett foglalkoznom még.
2 helyen is megnéztem:
Ping 42, - 161
Fel 5,35, - 4,94
Le 0,50 - 0,58
Azért teszem fel a kérdést, mert ha a nettel van gond akkor felesleges bármit is venni a PC-hez, és ez fordítva is érvényes. A válaszokat előre is köszönöm :)
Én régen videókártya nélkül játszottam integrált GPU-val. Ugyanez volt a problémám.
Az online - ne kérdezd miért - de sokkal jobban eszi a gépet, mint a story mod.
Ha beszélsz angolul ezt a videót ajánlom neked megnézésre, igaz gyengébb gépet használ, de elmagyarázza, hogy milyen problémákra és miért számíthatsz ha gyenge gépet használsz gta V-höz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!