Nagyon lassan reagál a gépem, mi lehet a probléma?
Mikor ki akarom kapcsolni a gépet, hosszú percekbe telik mire kikapcsol. (És azt se tudom biztosra, hogy hardveresen (gépház kikapcs gombja), vagy szoftveresen (leállitás funkció) érzékeli.
Most már harmadjára járok zsínórban úgy, hogy hosszú perceket kell várnom, hogy egyáltalán elkezdjen leállni a gépem. Utána hosszú percek (tegnap konkrétan fél óra) alatt se kapcsol ki. Az egyetlen megoldás, hogy hosszan nyomom a gépházon a kapcsológombot, ami teljesen megszünteti az áramellátását a gépnek.
Bekapcsoláskor valamivel jobb a helyzet, akkor kb. 3-5 perc míg bekapcsol.
A rendszer friss, alig egy hónapos. Töredezettségmentesítettem, a hibernálás funkció ki van kapcsolva.
Ötletem sincs mi lehet a probléma, minden alkatrész megfelelően működik.
A gépem nem azt mondom hogy combos, de pár mai játékon kívül semminek se kéne "megfognia".
Szoftverekből semmit nem szedtem le (leszámítva a Steames játékokat), a Windows se frissített mostanság.
Az ellenőrzést hogy érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!