Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok filmet letölteni?

Hogyan tudok filmet letölteni?

Figyelt kérdés
A chrome áruházból lehet ilyen videó letöltő bővítményeket hozzá adni. De nekem valamiért egyik sem működik. Most váltottam Brave böngészőre, ha ez számit valamit. Tudnátok valami működő bővítményt, vagy alkalmazást ami segítségével letudom tölteni a filmeket? Nem vagy egy számítógép zseni, ezért értelmes válaszokat várok.
2020. nov. 30. 09:49
 1/10 anonim ***** válasza:

pl a torch böngészőben pl van alapból letöltési lehetőség is

[link]

2020. nov. 30. 09:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyban függ attól is, hogy pontosan honnan szeretnéd letölteni az adott videót.

2020. nov. 30. 10:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Youtube teljes filmeket leszedheted yt downloaderrel :D
2020. nov. 30. 10:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Pl filmezz eu, mozicsillag. Online filmes weboldalakról.
2020. nov. 30. 10:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy azok gyakran olyan lejátszókkal dolgoznak, amelyek teli vannak hírdetéssel és elég nonamek. Indavideo meg stb-t érzékeli néhány. Többet ér ha torrenten szeded le a filmeket, sokkal megbízhatóbbak.
2020. nov. 30. 10:29
 6/10 A kérdező kommentje:
De a Brave böngésző letiltja a hirdetéseket. Nem jeleníti meg azokat, és pontosan ezért 1000-szer jobb mint a chrome. Szóval, hogy tele vannak hirdetésekkel nem számít.
2020. nov. 30. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Firefoxban ezzel le lehet szedni mindről:

[link]

2020. nov. 30. 10:46
 8/10 A kérdező kommentje:
7-es kipróbáltam. A firefox simán feldobálja a hirdetéseket, és én utálom a yahoo-t. A megjelenés sem a legjobb, illetve én nem tudtam azzal sem leszedni a filmet.....
2020. nov. 30. 10:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a megjegyzést. Megtaláltam a videooctopus-t, amivel sikerül bárhonnan letölteni a filmeket. Kiírja a minőségét, és a videó méretét. Ha esetleg valakinek még kell.
2020. nov. 30. 11:20
 10/10 anonim ***** válasza:
És a torh? Én voltam az 1-es .Az szerintem a legjobb ijemire
2020. nov. 30. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!