Program mely képes 2 monitor fényerejét szoftveresen állítani (?)
sajnos nem vált be:(
de egyébként nem értem miért olyan nagy tudomány. mármint hogy kb csak egy sötétebb filtert kéne rá rakni a kijelzőre. ha ez megy narancsárgával akkor miért nem megy szürkével? nem értem.
Mi volt a baj a pstrip-el?
Régebben sokat használtam, igaz én pont vilgosítás céljából.
Beállítottam gyorsgombokat a fényerő és a gamma módosításához, valamint "nullázáshoz".
A pstrip picit bonyolult igazából de valószínűleg megoldotta volna a problémámat. Egyébként nagyjából el mult a probléma, és nem is volt akkora probléma, inkább csak értetlenkedtem hogy miért nem tudtak alapértelmezetten valami gyors gombot bele rakni az asztali pc-és windowsba mint ahogy a laptopok esetében is tették. Az ilyen hasonló butaságok nagyon meg szoktak viselni
Találtam egy hasonló gyors megoldást, mégpedig azt hogy a monitor be állításai között is van lehetőség gyors beállításokat csinálni. nem annyira egyszerű mint egy gyors gomb de nekem megteszi
Annak aki esetleg hasonló modón s zeretné megoldani annak le irom:
Képernyő beállításoknál be állítottam a kivánt fényeséget és a "kép üzemmód" ugymond el mentette a beállítást. igy ha más módba váltok a beállításokon belül akkor nem a gyári hanem már az általam be állított adatok maradnak meg a kiválasztott módban ('szorakozás' és 'Normál')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!