Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy új PC összerakása után...

Egy új PC összerakása után muszáj tesztelni vagy nem?

Figyelt kérdés
Tehát benchmarkokra, stb tesztekre gondolok, mivel eddig ha vettem új gépet/javították a szervizben, mindig néztek rajta valamilyen teszteket stb. Na de most én egyedül megpróbálom összerakni a PC-t, ezért is érdekelne hogy kell-e tesztelni...

2020. nov. 28. 16:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
na és egyből visszaveszik szó nélkül? nem mondják például hogy te rontottad el, stb??
2020. nov. 28. 19:33
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
A terméket eredeti állapotában kell visszaadnod, dobozban, ahogy vetted. Nem fogják tesztelni, hogy abban a pillanatban működik-e, nem hibásként adod vissza, csak elállsz a vásárlástól.
2020. nov. 28. 19:53
 13/16 A kérdező kommentje:
ja értem, tehát hazudni kell, és azt mondani hogy nem érdekel a dolog és vissza akarod küldeni...
2020. nov. 28. 20:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen erre akartam utalni, de ha gariztatod, akkor egyrészt kicsúszol a 14 napból, másrészt tényleg rád lesz fogva, hogy mondjuk te törted ketté, és az bizony nem rendeltetésszerű használat :D

Ha szakszerűen szerelted be és normálisan üzemeltetted, de hibát és/vagy inkompatibilitást tapasztalsz (a kettő közötti különbséget nem is mindig lehet eldönteni), korrekt módon állsz el a vásárlástól. Ergo nem kell, hogy a lelkeden száradjon.

2020. nov. 28. 20:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondod hogy nem úgy ment ahogy akartad ezért nagykalapáccsal szétverted dühödben, de itt van a zacskóban minden darabkája összeszedve.. Semmi se hiányzik. Aztán majd meglátod mi lesz. ;) Nekik 1 hónapjuk van a pénz visszaadására, addig tesztelhetik..
2020. nov. 28. 20:48
 16/16 Dongaben ***** válasza:
100%

Nyilván tudatosan választottad a hardvereket. Figyeltél arra, hogy az alaplap milyen procit, és RAM-ot támogat. A táp bőven elég a hardverekhez. Ebben az esetben biztosan nem lesz ilyen probléma.

Bevallom, hogy korábban velem is előfordult, hogy 2133 MHz-es RAM-ot rendeltem, mikor az alaplap 2400-at tudott. Felvettem a kapcsolatot az üzlettel (PCX), és mivel személyesen vittem be, így csak az árkülömbözetet fizettem. Én úgy gondolom, hogy egy üzlet saját érdeke, hogy pozitív értékelése legyen, így törekednek a legjobb megoldásra.

2020. nov. 28. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!