Egy új PC összerakása után muszáj tesztelni vagy nem?
Nem egészen erre akartam utalni, de ha gariztatod, akkor egyrészt kicsúszol a 14 napból, másrészt tényleg rád lesz fogva, hogy mondjuk te törted ketté, és az bizony nem rendeltetésszerű használat :D
Ha szakszerűen szerelted be és normálisan üzemeltetted, de hibát és/vagy inkompatibilitást tapasztalsz (a kettő közötti különbséget nem is mindig lehet eldönteni), korrekt módon állsz el a vásárlástól. Ergo nem kell, hogy a lelkeden száradjon.
Nyilván tudatosan választottad a hardvereket. Figyeltél arra, hogy az alaplap milyen procit, és RAM-ot támogat. A táp bőven elég a hardverekhez. Ebben az esetben biztosan nem lesz ilyen probléma.
Bevallom, hogy korábban velem is előfordult, hogy 2133 MHz-es RAM-ot rendeltem, mikor az alaplap 2400-at tudott. Felvettem a kapcsolatot az üzlettel (PCX), és mivel személyesen vittem be, így csak az árkülömbözetet fizettem. Én úgy gondolom, hogy egy üzlet saját érdeke, hogy pozitív értékelése legyen, így törekednek a legjobb megoldásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!