Miért omlik össze állandóan az oprendszer?
Update: Ma ez történt: a frissen telepített linux mint rendszeren a gnome-disk-utility-vel lekértem a SMART adatokat: 8 rossz szektor. Azonban csak a gyors tesztet csinálta végig, az általános tesztnél hibaüzenetet kaptam (no supported), a kiterjesztett teszt pedig elindul, de aztán megszakad. Ezt követően telepíteni akartam a hardinfot terminálból, de nem sikerült. Azt írta írásvédett fájlrendszer (persze sudo-val csináltam). Újraindítottam a rendszert és megint nem bootol. Most ezt írja: no suspend buffer for LTR; ASPM issues possible after resume
Update2: Memtest86+ elindul, van egy csippanás, a time 1 mp-nél megáll, pass: 0% test: 44% error 0 és nem megy tovább, semmire nem reagál csak a power gombra.
Update3: Dell beépített ePSA diagnosztikáját elindítottam UEFI-ből. 3 óra teszt után hatalmas sípolásokkal figyelmeztetett, hogy a merevlemez tesztelése hibára futott. Error: 2000-0142 Validation: 77691. A baj, hogy így a teljes diagnosztika nem fut le.
Ha valaki hozzáértő olvassa, az ne tartsa magávan az ötletét. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!