Windows 10-en hogyan nyithatom meg az újonnan letöltött fájlomat, ha az nincs benne a microsoft store-ban?
Windows 10 -re letöltöttem egy bizonyos fájlt, de nem akarja megnyitni, mert mindig ki kell választanom, hogy a microsoft store, a paint, a jegyzettömb vagy más alkalmazás nyissa meg a fájlt. De ezek közül egyik sem tudja megnyitni. Most mit tegyek?
Ezen a téren mindig is béna voltam, a laptopomat is most vettem, és még sosem volt windows 10-em.
Remélem érthetően fogalmaztam meg.
Igazából még sosem kértem segítséget internetes oldalakon... De most muszály volt. Nincs olyan ismerősöm, aki értene az ilyenekhez
Honnan töltötted le pontosan és mit?
Azért nem nyitja meg, mert nincs olyan program, ami meg tudná nyitni. Mi a fájl kiterjesztése ( [link] )?
A hiba vagy jelenség azt mutatja, hogy a letöltött fájl formátumát kezelő program még nincs telepítve a gépre. Ezért nem ismeri fel hogy mivel nyissa meg, és felajánlja hogy kiválaszthasd, ha esetleg automatikusan nem találta volna meg.
Ha megvan hogy mi a kiterjesztése, akkor egy azt támogató programot is le kell tölteni előbb. A Microsoft Store-ra nincs szükséged, az csak egy felajánlott elem a listában. Mivel nem áruházi elemről van szó, azt az áruházi alkalmazás nem is tudja értelmezni, ezért nem nyitja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!