Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10-en hogyan nyithatom...

Windows 10-en hogyan nyithatom meg az újonnan letöltött fájlomat, ha az nincs benne a microsoft store-ban?

Figyelt kérdés

Windows 10 -re letöltöttem egy bizonyos fájlt, de nem akarja megnyitni, mert mindig ki kell választanom, hogy a microsoft store, a paint, a jegyzettömb vagy más alkalmazás nyissa meg a fájlt. De ezek közül egyik sem tudja megnyitni. Most mit tegyek?

Ezen a téren mindig is béna voltam, a laptopomat is most vettem, és még sosem volt windows 10-em.

Remélem érthetően fogalmaztam meg.

Igazából még sosem kértem segítséget internetes oldalakon... De most muszály volt. Nincs olyan ismerősöm, aki értene az ilyenekhez

2020. nov. 27. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Honnan töltötted le pontosan és mit?

Azért nem nyitja meg, mert nincs olyan program, ami meg tudná nyitni. Mi a fájl kiterjesztése ( [link] )?

2020. nov. 27. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
a letöltések mappában nézted?
2020. nov. 27. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:

A hiba vagy jelenség azt mutatja, hogy a letöltött fájl formátumát kezelő program még nincs telepítve a gépre. Ezért nem ismeri fel hogy mivel nyissa meg, és felajánlja hogy kiválaszthasd, ha esetleg automatikusan nem találta volna meg.

Ha megvan hogy mi a kiterjesztése, akkor egy azt támogató programot is le kell tölteni előbb. A Microsoft Store-ra nincs szükséged, az csak egy felajánlott elem a listában. Mivel nem áruházi elemről van szó, azt az áruházi alkalmazás nem is tudja értelmezni, ezért nem nyitja meg.

2020. nov. 27. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Gephaz > Rendszer > Tarterulet ... (ott tudsz beallitani mindent es ott tudod megnezni hova menti a dolgaidat).
2020. nov. 27. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Szamitogep szemelyre szabasaval meg is tanulhatod a win.10. hasznalatat. Menj el a gephazba es pontrol-pontra allits be mindent az elvarasaid szerint.
2020. nov. 27. 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Letoltesek vagy a dokumentumok mappaban talalod a fajljaidat, meg persze a felhoben.
2020. nov. 27. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Az alapértelmezettnek beállított letöltések mappában van
2020. nov. 27. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!