Miért nem működik a Spotify-m?
Figyelt kérdés
Nemrég megvettem a prémiumot, ezért is vagyok kicsit ideges miatta. Folyton azt írta ki az alkalmazás, hogy nincsen internet kapcsolat, ezért újratelepítettem, de nem enged bejelentkezni, "az e-mail címhez nem tartozik jelszó" hibaüzenetet írja ki. Kértem linket is az e-mail címemre, ha azt megnyitom, vagy kiírja, hogy a link lejárt, vagy csak tölt, és tölt...
Az internetkapcsolatommal biztosan nincsen gond, mert minden más rendesen működik, és próbálkoztam már mobilnettel is.
Amikor a PC-s spotify alkalmazásba lépek be, ugyanúgy kiírja, hogy nincsen internetkapcsolat. Valami tipp?
2020. nov. 27. 10:55
2/3 A kérdező kommentje:
telón nem hinném :/ most végre be engedett lépni, de konkrétan olyan gyors a net, mintha az erdő közepéről neteznék. más alkalmazások meg rendesen futnak.
2020. nov. 27. 11:04
3/3 meszike91 válasza:
Nekem csak akkor szokott telón ilyent kiírni, amikor wifi-n vagyok, de már igazából nem ér el odáig a wifi jel, csak a telefon még nem váltott át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!