Megbízhatók a driver updater programok?
Figyelt kérdés
Kívácsiságból letöltöttetem ezt: [link]
Talált egy tucat frissítés a programokhoz. Tehet kárt a gépen? Vagy frissíthetek vele
2020. nov. 27. 00:13
2/5 anonim válasza:
Az Ashampoo azért messze nem egy kamu cég, viszont én még mindig a technikai dolgok örök igazságára szavazok: "ami működik, azt ne b***d el!" Érint a frissítés valamilyen ismert és súlyos biztonsági hibát? Ha egy eszközöd jól működik, felesleges a driverét frissíteni.
3/5 anonim válasza:
#2 rengeteg inkompatibilitási problémához vezethet ha nem frissítesz, ha bármilyen gondod bajod van és zaklatod vele a supportot az első kérdés hogy a legfrissebb verziót használod-e, ha nem akkor meg megkérnek hogy frissíts rá - és az esetek túlnyomó részében a probléma valóban meg is szűnik, mert az egyik change logban ott van, hogy javították ezt a hibat másfél éve. Értem a logikádat, de csak akkor működik ha soha nem nyúlsz hozzá sem hardveresen sem szoftveresen a gépedhez, csak használod ugyanarra a feladatra(feltételezve hogy arra működik). Mikor frissítettél utoljára pl böngészőt? Valószínűleg az utóbbi héten valamikor, csak nem látod mert a háttérben letölti és indulásnál telepíti. Mikor volt utoljára bármilyen jellegű problémád a böngésződdel?
4/5 belapus válasza:
Van akinél korrektül működik, van akinél nem.Sőt, olyan is akad, akinél nagyon nem.
Jó volna egyszer valamilyen táblázatot látni, amelyben a különbözőképpen buherált rendszerek is szerepelnek, és ezekhez képest volna megjelölve a "driver update-k" hasznossága vagy ártalma.
5/5 anonim válasza:
Csinálj egy mentést a mostani állapotról, aztán kipróbálhatod mi lesz. Ha valami nem OK, visszaállhatsz a mentett állapotra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!