Microsoft Windows vagy Apple MacOS?
"nehéz használni" a kis farkincádat lehet nehéz használni, de a mac-et biztosan nem :D
"nem annyira magától értetődő"
magyarul van, csak olvasni kell tudni hozzá.... bár lehet hogy ez egyeseknek nehézséget okoz.
Én 10 éve Mac-ezek, elegem lett a windowsból akkoriban.
Viszont most tavasszal vettem egy win-es gépet is, hogy tudjak mivel játszani és hát meg vagyok lepődve mennyire jó a win10. tényleg stabil. Fél éve nyúzom ahogy tudom, de tökéletesen működik... annó a win98-at naponta telepítgettük újra :DDDDD
A mag bonyolultságáról annyit, hogy a win10 gépházában guglizás nélkül nem találok meg semmit :D
Ha veszel egy Mac-et akkor úgysem fogsz mást használni és meg fogod tanulni azokat a fogásokat amik mások mint win-en.
A #1-es hozzászóló hozzászólásához némi nüansz: ráadásul a MacOS(X) hivatalosan, legálisan nem telepíthető nem Apple-gépre - ezt a végfelhasználói szoftverlicenc-szerződése ( [link] ) kizárja - így a MacOS(X) hardvertámogatottsága is rosszabb, ez által kevesebb emberhez érhet el.
Kérdező: és ha már itt tartunk, ott a Linux - ingyenes, általában nyílt forrású, az általános, elterjedt, tömegek által használt otthoni/irodai szoftverek - webböngészők, irodai programcsomagok, kép-/hang/videoszerkesztők, stb... - is megtalálhatóak hozzá. A Windowshoz hasonlóan nagy a hardvertámogatottsága. Az miért nem szerepel a felsorolásban? ;)
Leszokhatnának az emberek arról, hogy részegen kommentelnek. A MAC OS-t olyan embereknek szánják elsősorban, akiknek fogalmuk sincs, hogy működik a gépük és nem is érdekli őket. Az a legegyszerűbb operációs rendszer a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!