Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Teve es a szamitogep osszekote...

Teve es a szamitogep osszekotese, ugy, hogy a teven nezzem a szamitogepet? Nem sikerul! Kezdo vagyok.

Figyelt kérdés

Videokartya: NVIDIA GeForce 7150 M

HP laptop /Vista/ S video kimenet

Tv S video bemenet /LCD tv/

Osszekotottem S videokabellel,atallitottam a gepen,hogy a 2-es monitor legyen az elsodleges,az 1-es a masodlagos.

Egy pillanatra bejott a kep,amit a gepen latok,majd eltunt es csak a gep hatterkepet/kek-zold/szint latok.Miert nem mukodik?

2010. aug. 11. 10:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem mukodik? :D Ha jól értem akkor egy monitor plusz a tévé is rá van kötve a videókártyára, ezzel eddig nincs is gond.2 monitort(ebből a tévé az 1ik, de ugye monitorként müxik most) a videókártya több féle képpen is kezelhet, nálad úgy van beállítva ezek szerint(ezen tudsz változtatni), hogy a 2 képernyőt külön kezeli.Ez annyit jelent hogy ablakokat a két monitor között ide oda tudsz huzigálni, de ha kiteszel egy ablakot teljes képernyőre, az fizikailag egy monitoron marad.A tálca és az ikonok is ottmaradnak az 1ik képernyőn.Próbáld ki hogy a kurzort át tudod-e vinni a tévére, csak simán át kell húzni.
2010. aug. 11. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem tudsz számítógépet és tevét összekötni. Ha már a tevén vagy, akkor csak nyisd ki a laptopot és működni fog, mint a buszon. Nem árt, ha fel van töltve.

(bocs, a humort nem lehetett kihagyni)

Ha két megjelenítőnél az Asztal kiterjesztését választod, akkor olyan, mintha kiszélesítenéd az Asztalt, egymás mellett lesz a két megjelenítő. Ilyenkor amit a tévén szeretnél látni, azt át kell húzni (az ablakját) a másik megjelenítőre. Ha visszateszed az 1-re a laptopot, és klónozod, akkor ugyanannak a képnek kell megjelennie mindkettőn.

Laptopon szokott lenni valamelyik billentyűn egy monitor-ikon. Ha Fn+ezt a billentyűt nyomod, akkor váltogatsz a laptop-kijelző / tévé / mindkettő bekapcsolása között.

2010. aug. 11. 12:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nem figyeltem hogy laptopról van szó, bocsi :D . Ajánlom a 2. választ.
2010. aug. 11. 12:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a segitsegeteket!!Sikerult!!!Olyan sokaig probalkoztam...:)
2010. aug. 11. 13:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Nehéz lehetett,gondolom élénken tiltakozott a teve......:D
2010. aug. 11. 13:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Bizony tiltakozott,de megadta magat:))
2010. aug. 12. 03:59
 7/10 A kérdező kommentje:
A hang ne a szamitogeppbol jojjon,hanem a tevebol.Ez megoldhato?
2010. aug. 12. 13:36
 8/10 A kérdező kommentje:
A hifi es a szamitogep ossze volt mar kotve egy vezetekkel,gondolom ez a tevere is jo lesz.Kiprobalom.
2010. aug. 12. 13:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Én hagynám a hifin,biztosan jobb a hangja,mint a tevének.

/Bár ha távol vannak egymástól úgy nem az igazi./

2010. aug. 12. 14:55
 10/10 A kérdező kommentje:

Kozel van egymashoz.Kiprobalom!

Koszi!

2010. aug. 13. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!