Teve es a szamitogep osszekotese, ugy, hogy a teven nezzem a szamitogepet? Nem sikerul! Kezdo vagyok.
Videokartya: NVIDIA GeForce 7150 M
HP laptop /Vista/ S video kimenet
Tv S video bemenet /LCD tv/
Osszekotottem S videokabellel,atallitottam a gepen,hogy a 2-es monitor legyen az elsodleges,az 1-es a masodlagos.
Egy pillanatra bejott a kep,amit a gepen latok,majd eltunt es csak a gep hatterkepet/kek-zold/szint latok.Miert nem mukodik?
Nem tudsz számítógépet és tevét összekötni. Ha már a tevén vagy, akkor csak nyisd ki a laptopot és működni fog, mint a buszon. Nem árt, ha fel van töltve.
(bocs, a humort nem lehetett kihagyni)
Ha két megjelenítőnél az Asztal kiterjesztését választod, akkor olyan, mintha kiszélesítenéd az Asztalt, egymás mellett lesz a két megjelenítő. Ilyenkor amit a tévén szeretnél látni, azt át kell húzni (az ablakját) a másik megjelenítőre. Ha visszateszed az 1-re a laptopot, és klónozod, akkor ugyanannak a képnek kell megjelennie mindkettőn.
Laptopon szokott lenni valamelyik billentyűn egy monitor-ikon. Ha Fn+ezt a billentyűt nyomod, akkor váltogatsz a laptop-kijelző / tévé / mindkettő bekapcsolása között.
Én hagynám a hifin,biztosan jobb a hangja,mint a tevének.
/Bár ha távol vannak egymástól úgy nem az igazi./
Kozel van egymashoz.Kiprobalom!
Koszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!