2GHZ es 512 DDRam elfutna rajta a Windows 7?
Nem.
Nekem 2.8 Ghz 1 Gb ram és meg se próbálták feltenni rá a boltban mert azt mondták ha el is indulna akkor se futna valami fényesen.
1G ram alatt szivas a w7. Afolott hasznalhato, de igazabol 2G-nel teljesedik ki igazan.
Az mondjuk egy problemas dolog, mert meg mindig sokan 1G memoriat tartanak a gepukbe, mert "a xp-nek jo az", pedig minden modern progam meghalalja a 2g-ot, jatekok a tobbet is.
(Nekem E2200, 3G ram, es teljesen jo, hasznalhato, sot, azt kell mondjam, jobb mint a xp, gyorsabb, jobb erzes hasznalni. Emiatt ragaszkodok hozza, pedig van par problema vele (regi programokkal valo kompatibilitas)
Régebben láttam valahol egy tesztet, ahol még ennél jóval gyengébb gépre is feltették, de az csak a boot idővel foglalkozott.
Most nem találom.
koszi a valaszokat. Valojaban a spanom kerte tolem gondoltam felteszem itt a kerdest. Aszem meprobalja megis "hatha".....
/mindenkit felpontoztam/
Nekem most kb.700MB memóriát eszik, szóval ajánlom, hogy legyen legalább 1GBod.
De ha beleszámoljuk, hogy ebből 200 olyan program, amit én futtatok, vagyis nem a windows része (firefox stb), akkor elfutna 512MB memóriával, de egyetlen programot kellene beindíts és máris lassú lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!